Muntatge de Beatriz Cortázar somrient al costat d'Isabel Pantoja plorant

Beatriz Cortázar dóna l'exclusiva sobre Isabel Pantoja que trencarà els seus fills

Beatriz Cortázar anuncia la dràstica decisió que ha pres Isabel Pantoja

Beatriz Cortázar ha donat una exclusiva sobre Isabel Pantoja a 'Y ahora Sonsoles' que ningú es podria esperar. I és que després de saber-se que la tonadillera ha passat les últimes setmanes fent-se proves per un problema de salut, ara hauria pres una dràstica decisió.

Un pas que ha fet lluny dels seus fills i que afecta directament les últimes seves voluntats. Alguna cosa, que sorgia directament arran del'última topada que va tenir amb el seu fill, Kiko Rivera, quan el va anar a visitar a l'hospital.

"A mitjans del mes de juliol passat, Isabel va viure un moment molt amarg", ha començat relatant Beatriz Cortázar. "Quan va anar a visitar el seu fill a causa d'aquesta malaltia cardíaca".

Beatriz Cortázar al plató de Fiesta
Beatriz Cortázar dóna una exclusiva sobre Isabel Pantoja | Mediaset

Segons ella, en un principi "tot va ser reconciliació i bones maneres". Però, arran d'unes declaracions que Isa va fer sobre l'estat de salut del seu germà, Kiko Rivera es va pensar que havia estat la seva mare qui ho havia filtrat a la premsa.

"Llavors, es torna a formar un malentès terrible i la reconciliació dura tot just uns minuts", ha prosseguit Cortázar. "Va rebre un cop brutal, perquè ni en aquesta situació la família podia estar unida".

Kiko Rivera cantant Isabel Pantoja al plató de 'Supervivientes'
Isabel Pantoja trenca amb Kiko Rivera i Isa Pantoja | GTRES

Beatriz Cortázar dóna l'última hora sobre Isabel Pantoja

Això demostra que Isabel Pantoja té les coses força clares des de fa mesos. D'aquesta manera, hauria decidit que quan ella mori, no vol que ningú vagi a la vetlla. Ni tan sols els seus fills o la seva estimada neboda Anabel.

Pel que sembla, Isabel Pantoja estaria tan desencantada amb la vida que no vol saber res de ningú, i encara menys quan mori. Aïllada a Cantora, es nega que ningú la plori o mostri un mínim d'afecte quan ja no hi sigui.

Una informació que, de la mateixa manera, surt a la llum just quan la cantant està immersa en una gran gira pel 50è aniversari de la seva trajectòria musical.

Captura d'Isabel Pantoja a 'El Hormiguero' del dilluns 4 de setembre
Isabel Pantoja, molt dolguda amb els fills | Antena 3

Recentment, Isabel e va near fins i tot a assistir al casament de la seva filla Isa Pantoja , que intentava per tots els mitjans contactar-hi.

Tot i això, sembla que Isabel ha arribat a un punt en què viu centrada en la seva carrera i viu només per i per al seu públic.

Mentrestant, els seus fills també semblen haver-se donat per vençuts, molt cansats dels seus continus menyspreus.