Muntatge de fotos de la princesa Leonor en primer pla mirant de banda i un plànol detall de les cames durant els Premis Princesa d'Astúries
GENT

El detall de les cames de Leonor durant els premis que tothom ha vist

Una foto de Leonor ha cridat especialment l´atenció

La princesa Leonor ha enlluernat en arribar al concert dels Premis Princesa d'Astúries . La princesa, més maca que mai, ha reaparegut amb els seus pares i la seva germana.

Després des rumors que es van crear després del que va passar durant el Dia de la Hispanitat, quan Leonor no podia contenir la seva emoció en veure el seu company especial, la princesa s'ha deixat veure d'allò més somrient.

Foto de la princesa Leonor en arribar als Premis Princesa d'Astúries
La princesa Leonor, molt maca en arribar al concert dels Premis Princesa d'Astúries | GTRES

Encara que, això sí, en aquesta ocasió ha estat molt més continguda, sobretot per l'enrenou que es formava fa tot just uns dies .

Aquest cop, Leonor ha penjat el seu uniforme militar per lluir un preciós vestit amb estampat de maxi flors en blanc i negre. Un disseny de la marca H&M amb què ha lluït la seva estupenda figura i que estilitza molt.

El detall a les cames de Leonor

Gràcies al tall del vestit, les cames de la princesa quedaven totalment al descobert, per la qual cosa hi ha un cert detall que no ha passat desapercebut.

I és que llueix unes curioses ratlles, que si observem amb més deteniment, procedeixen del flaix de les mateixes càmeres que captaven el moment. El que donava peu a les curioses ombres que tant han cridat l'atenció.

Foto de les princesa Leonor i la infanta Sofia durant els Premis Princesa d'Astúries
Elionor, molt ben acompanyada per la seva germana Sofia | GTRES

Pel que fa a les joies, l'hereva no ha volgut arriscar-se gaire, sinó que ha optat per uns senzills cèrcols que s'amaguen sota la seva llarga i llisa cabellera.

També et pot interessar: 'El gest de la reina Sofía a Leonor després dels Premis Princesa d'Astúries'

Igual que el seu maquillatge, que és molt senzill, i basat en un simple delineat d'ulls juntament amb una mica de coloret. Un look totalment low cost, que ha combinat amb sabates i bossa de color negre.

Muntatge de fotos de la princesa Leonor en primer pla mirant de banda i un plànol detall de les cames durant els Premis Princesa d'Astúries
Elionor ha lluït unes estranyes marques a les cames | e-noticies.cat, GTRES

Com es pot veure a la imatge, sembla com si la princesa Leonor tingués problemes en unes suposades mitges o fins i tot que portés algun tipus tires. Res més lluny de la realitat, res d'això.

Molts usuaris es preguntaven a les xarxes com podia ser que Leonor espatlés el seu look per aquest detall, però és un simple reflex dels flaixos. L'estil de la princesa Leonor segueix sent espectacular, doncs.