Muntatge de fotos de Leonor en primer pla amb una imatge del seu estilisme durant la gala dels Premis Princesa d'Astúries 2023
GENT

Leonor enlluerna al concert dels Premis Princesa d'Astúries: el seu vestit

La princesa Leonor ha reaparegut amb tota la família reial

La princesa Leonor ha captat totes les mirades durant la seva reaparició al concert previ als Premis Princesa d'Astúries a Oviedo.

Després de brillar amb llum pròpia durant el Dia de la Hispanitat, i amb polèmica de suposats amors pel mig, la princesa ha tornat a enfrontar-se a un altre acte molt decisiu per a ella.

I ho ha fet, com sempre, acompanyada pels seus pares, els reis Letizia i Felip, i també per la seva germana, la infanta Sofia.

Foto de la princesa Leonor i el Rei Felip junts als Premis Princesa d'Astúries
La princesa Leonor amb el rei Felip als Premis | GTRES

El retrobament entre tots dos era també del més esperat, ja que a causa dels seus estudis, una a l'Acadèmia Militar de Saragossa i una altra a l'UWC Atlantic College de Gal·les de Gal·les, fa mesos que no es veuen.

De fet, la infanta no va poder ser present el 12 d'octubre passat, però no s'ha volgut perdre aquest transcendental esdeveniment que també marcarà un abans i un després per a Leonor.

La princesa Leonor brilla al concert dels premis Princesa d'Astúries

Així, tot i que ja ens havíem acostumat a veure la princesa lluint el seu vestit militar, avui ens ha impactat amb un vestit espectacular amb estampat de maxi flors en blanc i negre.

I és que la jove ha aconseguit opacar fins i tot la seva pròpia mare, Letizia , que sempre s'enalteix com la millor vestida.

Foto de la princesa Leonor en arribar als Premis Princesa d'Astúries
El vestit de Leonor és de H&M | GTRES

El més vistós és que Leonor ha optat per una marca totalment lowcost per a una ocasió tan especial, ja que ha lluït un disseny d'H&M de la seva col·lecció de tardor.

Una aposta amb què la jove demostra que es pot anar elegant apostant per marques no tan luxoses. A més, el disseny, tal com podem veure'l a la pròpia web, aconsegueix un efecte ventre pla i estilitzador.