Fotomuntatge de Carles Porta amb una xemeneia de fons
GENT

L'audiència de TV3 dona la millor notícia a Carles Porta i al seu programa 'Tor'

Sorpresa majúscula per la gran notícia que han rebut Carles Porta i el seu programa 'Tor' de part de l'audiència de TV3

No hi ha dubte que tot allò que toca Carles Porta ho converteix en or. Després de Crims, el periodista va estrenar Tor, la sèrie sobre els assassinats de la muntanya de Tor en què porta treballant gairebé 30 anys.

L'espai se submergeix en els esdeveniments enigmàtics del petit poble de Tor. D'aquesta manera, ha aconseguit capturar l'atenció del públic oferint una mirada profunda sobre un dels episodis més foscos de Catalunya.

Tor se centra en la famosa disputa per la muntanya de Tor, un conflicte que ha perdurat durant dècades i que ha estat marcat per la traïció i la mort. La sèrie combina elements de documental i drama reconstruint els esdeveniments que van portar a la tragèdia als anys 90. Quan la pugna pel control de la muntanya i els seus terrenys va provocar l'assassinat d'un veí destacat, en Sansa.

Narrat amb un estil que barreja investigació periodística i relats de testimonis directes, Tor no només reviu el passat, sinó que també explora les repercussions d'aquests esdeveniments actualment. A través d'entrevistes amb residents del poble, antics implicats i experts en la matèria, el programa posa llum sobre les complexitats d'un conflicte que semblava haver estat oblidat.

Posat de Carles Porta com a presentador de Llum a la foscor de Movistar Plus+

Carles Porta rep la millor notícia de l'audiència de TV3

La veritat és que el programa presentat per Carles Porta ha causat un gran enrenou entre l'audiència de TV3. I és que el seu èxit ha estat aclaparador. Així doncs, el capítol d'aquest passat dilluns va ser l'espai més vist del dia del canal autonòmic català.

Carles Porta va aconseguir reunir un total de 453.000 espectadors i un gran 23,1% de quota de pantalla. Tot gràcies a la capacitat per capturar l'atmosfera única del poble i l'essència dels seus protagonistes.

Captura de Carles Porta a la promoció de TOR a TV3

Tor ha estat ben rebut tant per la crítica com pel públic, elogiat per la seva rigorosa investigació i la seva capacitat per explicar la història. La sèrie ofereix una finestra a un món on la lluita per la terra i la identitat continua sent rellevant.

Amb Tor, de Carles Porta, TV3 reafirma el seu compromís amb la producció de contingut d'alta qualitat. Un projecte que no només entreté, sinó que també convida a la reflexió sobre la història i la cultura catalana.

➡️ Gent

Més notícies: