Tomàs Molina, cercle vermell amb ciutat borrosa i emoticona reflexiva
GENT

Tomàs Molina no va néixer a Barcelona: la ciutat natal del conegut meteoròleg de TV3

La ciutat d'origen de Tomàs Molina: un detall poc conegut sobre el popular meteoròleg de la cadena TV3

Tomàs Molina és una de les cares més conegudes de la televisió catalana gràcies a la seva tasca com a meteoròleg i presentador a TV3. Recentment, ha format part del partit Esquerra Republicana a les eleccions europees.

Va néixer el 26 de setembre de 1963 i ha aconseguit establir-se com una figura respectada en la seva àrea. Molina destaca pel seu carisma i la seva forta habilitat per expressar fenòmens meteorològics de manera que qualsevol persona ho entengui.

La controvèrsia sobre el seu lloc de naixement

S'ha especulat força sobre el seu lloc de naixement i és que es pensava que Tomàs Molina era originari de Barcelona, probablement a causa de la seva relació amb la televisió catalana i la seva presència a mitjans de la regió.

Tomàs Molina presentant el temps a TV3

Tot i això, el presentador no va néixer a Barcelona, sinó en una ciutat pròxima a ella molt coneguda. Aquesta sempre ha tingut disputes amb la capital, però té la seva pròpia història i encant distintiu.

La veritable ciutat natal de Tomàs Molina

La ciutat on va néixer el presentador Tomàs Molina és Badalona, una ciutat que es troba al nord-oest de Barcelona. Destaca pel seu bell litoral mediterrani i la barreja de tradició i modernitat. Es troba aproximadament a uns 10 km de la ciutat comtal.

Muntatge fotogràfic d'una imatge de Tomàs Molina sobre el fons d'una aurora boreal

A més de ser el lloc que va veure créixer Tomàs Molina, Badalona ha estat el bressol d'altres personalitats destacades. Entre elles trobem l'actor i director de cinema, Juan Antonio Bayona o el reconegut Youtuber Jordi Wild.

Característiques de Badalona

Badalona ofereix una combinació única de platges, llocs històrics i cultura. És famosa per les festes locals, com les festes de maig i pels monuments històrics, com la fàbrica d'Anís del Mono.

També podem gaudir de l'aire lliure que ofereixen els seus parcs, com ara el parc de Can Solei i Ca l'Arnús, el qual ofereix un espai verd, perfecte per relaxar-se.

Tot i que s'associa Tomàs Molina amb la ciutat de Barcelona a causa de la seva aparició a la cadena TV3, la seva veritable ciutat natal és Badalona. És una ciutat que té molt a oferir i ha estat el bressol de nombroses figures rellevants al panorama espanyol i català.

➡️ Gent

Més notícies: