Fotomuntatge de Toni Soler amb una emoticona sorpresa i la careta del programa 'Polònia' de TV3 de fons
GENT

L'audiència de TV3 dona una molt dolenta i inesperada notícia a Toni Soler

Molt males notícies per a Toni Soler i Minoria Absoluta després del que ha passat amb l'audiència de TV3

Toni Soler no s'ha aixecat amb una bona notícia de part de l'audiència de TV3. Com tothom sap, el programa Polònia de TV3 és una creació de Minoria Absoluta, productora de l'expresentador de l'espai Està passant.

Doncs bé, la veritat és que l'emissió d'aquest dijous passat de Polònia no ha acabat de convèncer els teleespectadors de la televisió pública de Catalunya. I és que les seves dades d'audiència han baixat considerablement respecte a setmanes anteriors.

Primer pla del presentador de TV3 Toni Soler

Toni Soler perd contra el partit de l'Eurocopa

Com cada dia, l'analista de televisió Rocco Steinhäuser, ha publicat les dades d'audiència dels programes de les cadenes més importants del país. D'aquesta manera, l'última emissió de Polònia no va ser l'opció escollida pel públic del canal autonòmic català.

Cal recordar que la competició futbolera està alterant les dades d'audiència de TV3. Així, el programa de Toni Soler va perdre contra el partit de l'Eurocopa on jugava la selecció de futbol espanyola.

L'espai de satírica política només va aconseguir reunir 225.000 espectadors i un escàs 9,3% de quota de pantalla. Uns resultats molt baixos tenint en compte que el programa creat per Toni Soler sol liderar en la seva franja horària.

La reaparició estel·lar de Toni Soler a TV3

Toni Soler no havia aparegut en pantalla des de feia bastants mesos, però aquest dimarts passat va sorprendre tothom en tornar als estudis de TV3. Soler va tornar al seu programa habitual, Està passant . I la veritat és que va protagonitzar grans moments amb Judit Martín.

Ho va fer acompanyat de l'actriu, que en aquell moment estava fent una paròdia del seu paper com a presentador. Durant el seu retorn, Soler va optar per mantenir-se en un segon pla, permetent que Martín prengués el protagonisme.

El que va cridar més l'atenció va ser l'actitud relaxada i serena de Soler. La seva expressió i comportament suggerien que estava gaudint de la seva nova etapa lluny de la televisió. I és que després de 6 anys en antena, era moment de parar i retirar-se durant un temps.

Fotomuntatge del plató d''Està passant' de TV3 amb una imatge de Toni Soler i Jair Domínguez

Durant el programa, va pronunciar una frase reveladora: "Hi ha una sensació d'alliberament quan deixes la televisió". Aquestes paraules reforcen la idea que Soler està content amb la decisió d'allunyar-se del focus mediàtic per un temps.

S'espera que Toni Soler continuï fora de la vista pública, centrat a descansar i dedicar-se a altres projectes i compromisos personals. Aquesta pausa sembla una oportunitat perquè el periodista i historiador explori noves facetes i gaudeixi d'una merescuda tranquil·litat.

➡️ Gent

Més notícies: