Terelu Campos i Jorge Javier Vázquez en un programa de televisió, Carmen amb cabell ros i Jorge Javier amb ulleres i jaqueta blava.
GENT

Jorge Javier Vázquez es nega a amagar quin tipus de relació té amb Carmen Borrego

Jorge Javier Vázquez no té objeccions a mostrar obertament com s'emporta amb la filla de María Teresa Campos

Jorge Javier Vázquez es posava ahir a la nit al capdavant de la primera gala de Supervivientes All Stars, el nou reality de Telecinco. Abans que els nous concursants saltessin des de l'helicòpter a Hondures, el presentador era testimoni del retrobament dels participants de Supervivientes 2024. Un moment que el comunicador ha aprofitat per dirigir-se a Carmen Borrego deixant a la vista quina és la seva relació actual amb ella.

Jorge Javier Vázquez es posava seriós per comentar l'embaràs d'Alejandra Rubio, neboda de Carmen. El presentador ha volgut donar l'enhorabona a la futura tieta àvia del nadó que espera la filla de Terelu Campos.

Carmen Borrego i Jorge Javier Vázquez conversant i somrient en un programa de televisió, amb una petita imatge a la cantonada inferior dreta mostrant un grup de persones a l'aire lliure.

"M'ho temia", reaccionava Borrego en veure que el presentador es dirigia a ella. La tertuliana llavors s'aixecava per fer un petó i una abraçada al seu amic. "Felicitats", expressava el català.

Jorge Javier Vázquez no amaga com s'emporta amb Carmen Borrego

Vázquez revelava, a més, que havia enviat un missatge a Terelu, però que encara tenia pendent felicitar Alejandra. "Em sembla molt bé que felicitis l'àvia", comentava Carmen Borrego.

El comunicador llavors va prendre la paraula per fer broma amb la seva companya. "Com estàs? Tens algun símptoma?", unes paraules que han provocat el somriure de Borrego. "Estic molt bé, no hi ha cap drama", aclaria la col·laboradora per després entrar en el joc de Jorge Javier.

"Tinc marejos, acidesa, allò normal", indicava Carmen entre rialles. "És que quan una Campos es queda prenyada us quedeu totes", continuava irònic el presentador. "Tens algun capritx?", insistia Vázquez.

Muntatge de Jorge Javier a plató amb Carmen Borrego a l'illa de Supervivientes

"No et diré quin. Tindré capritxos durant els 9 mesos i després més", tancava la filla de María Teresa Campos.

La conversa entre el presentador i l'exconcursant de Supervivientes va servir per deixar a la vista de tothom la bona relació que tenen. De fet, durant la gala d'ahir el presentador aprofitava la presència de Carmen per fer alguna broma sobre la seva participació en Supervivientes 2024.

Cal recordar que Borrego va abandonar per recomanació mèdica a causa dels problemes d'ansietat. Vázquez li ho recordava amb la ironia de què sempre fa gala.

El presentador de Supervivientes ha preguntat a Borrego per l'embaràs de la seva neboda

"Com a concursant no tinc preu", es defensava la germana de Terelu Campos. "La gent ha rigut amb mi, i tu el primer. Per al poc temps que he estat allà s'ha parlat tela", replicava la col·laboradora.

Aquesta no és la primera vegada que Jorge Javier demostra en públic la relació d'amistat que té amb Carmen Borrego. Durant l'estada d'aquesta a l'illa va saber que el seu fill s'havia separat.

Captura Carmen Borrego plorant amb les mans a la cara a Supervivientes

Vázquez, presentador del reality, va mostrar el seu suport en tot moment a la seva excompanya de Sálvame. Una actitud que fins i tot repetia des del blog en què participa cada setmana a la revista Lecturas. Un cop més, el presentador ha deixat a la vista de tots l'amistat que l'uneix a la filla de María Teresa Campos.

➡️ Gent

Més notícies: