Muntatge de Carles Porta i el logo de Tor
GENT

TV3 pren una ferma decisió amb Carles Porta després de l'èxit de ‘Tor’

TV3 i Carles Porta preparen un programa sobre el crim de Tor amb un convidat molt especial implicat en el cas

No hi ha dubte que tot allò que toca Carles Porta ho converteix en or. Després de Crims, el periodista va estrenar Tor, la sèrie sobre els assassinats de la muntanya de Tor en què porta treballant gairebé 30 anys. Ara, després de l'èxit de la seva darrera sèrie, Carles Porta i TV3 tenen preparada una sorpresa per als seguidors del programa.

Mancant només dos capítols per acabar Tor, els espectadors reclamen saber més sobre els crims d'aquest municipi del Pirineu. Per això, i tal com anunciava Rocco Steinhäuser dimecres passat als micròfons del programa Versió RAC1, Carles Porta i TV3 estan preparant un programa especial sobre el cas.

Segons Steinhäuser, el 17 de juny, després de l'emissió de l'últim capítol de Tor, TV3 obrirà un dels seus platós per fer un programa especial de la sèrie de true crime. Així, Carles Porta serà el conductor d'aquest programa que, pel que sembla, estarà ple de sorpreses.

Carles Porta al tercer capítol de Tor

Com apuntaven a Versió RAC1, aquest espai comptarà amb un convidat molt especial. I és que pel que sembla, una de les figures clau de Tor acompanyarà Carles Porta en aquest programa. Amb aquesta informació, Toni Clapés i els seus comentaristes han especulat que, potser, l'assassí de Tor sigui qui vagi al programa.

Cal destacar que, vint-i-nou anys després, encara no se sap qui va ser l'assassí de Sansa. Així i tot, sembla que Carles Porta, després de tants anys seguint de prop el cas, podria tenir una idea formada de qui va cometre el crim, encara que no ho ha fet públic. Tot i això, l'assassí de Sansa a Tor no seria condemnat, ja que el crim va prescriure el 2015, després de vint anys sense pistes clares que portessin un culpable.

El fet que l'assassí no confés pugui acudir al programa que s'emetrà després de l'últim capítol de Tor, ha despertat la curiositat dels tertulians de Versió RAC1. De fet, els col·laboradors del programa de Toni Clapés han llançat una petició per a Carles Porta perquè se sàpiga qui en va ser el culpable.

Ara només queda esperar al 17 de juny, a les 23.00 hores, per descobrir qui és el convidat de Carles Porta en un especial que no deixarà indiferent ningú.

➡️ Gent

Més notícies: