Primer plànol d'Asraf Beno amb rostre seriós en la gala de 'Supervivientes 2023'
GENT

Asraf Beno pren una decisió amb Adara després de la final de Supervivientes

Asraf Beno no s'esperava el que ha passat

Asraf Beno està trist perquè no ha pogut passar de ser el quart finalista de Supervivientes, cosa que ha provocat l'enuig de molts espectadors. Ha hagut de conformar-se amb veure guanyar Bosco. Però, també està afligit pel que ha passat amb Adara.

Asraf Beno, que la vol com a amiga malgrat el seu comportament les últimes setmanes, no esperava el que ella ha dit en directe. Per això, va prendre una determinació que deixa molt clar que està cansat d'aguantar certs comentaris i actituds. Possiblement, això indiqui que la seva relació no té marxa enrere.

Asraf Beno actua després de l'última 'trastada'

Asraf Beno va començar la final rebent una garrotada: perdia el seu duel amb Bosco, per la qual cosa quedava en quarta posició. No va poder aconseguir el premi final, però es va mostrar molt feliç de retrobar-se amb el seu germà petit i amb la seva parella.

El xicot d'Isa Pantoja va estar content a la gala, malgrat tot, encara que les coses van canviar quan el nebot de Pocholo i Adara van entrar a plató. Ho van fer per respondre al tradicional qüestionari sobre el reality abans de saber el nom del guanyador. Un conjunt de preguntes espinoses sobre els seus companys d'illa fonamentalment.

Captura del programa 'Supervivents' del dijous 23 de juny de 2023

Beno quan es va enfadar visiblement va ser quan a ella se li va preguntar pel concursant més pesat. I és que va respondre: “Asraf, ho sento”. Escoltar aquestes paraules de qui considera la seva amiga no li va agradar gens i així ho va reflectir la seva cara; tanmateix, tampoc li van agradar al públic, que la va esbroncar.

Asraf Beno al plató de 'Supervivientes' amb rostre seriós

Tant és així que el marroquí, mentre que els seus companys seguien contestant, va optar per aixecar-se i marxar del plató. Un gest que va comportar que els assistents no dubtessin a aplaudir-lo. Això sí, poc després va decidir tornar, i va tornar a ocupar el seu seient, encara que ho va fer capcot i molt seriós.

Asraf Beno abandona el plató de 'Supervivientes' 2023

És més, durant la resta del qüestionari, Asraf Beno no la va mirar ni una sola vegada, deixant clar el seu malestar. I potser també exposant que ja no hi havia marxa enrere i que la seva amistat s'ha trencat per sempre. Sí, que no està disposat a continuar permetent que ella el 'menyspreï' de manera pública i constant.

Caldrà veure si ell decideix mantenir aquesta postura amb qui va ser la seva amiga en el proper debat del concurs. Un debat on les polèmiques, enfrontaments i enemistats es posaran sobre la taula.

Asraf Beno ha generat debat a les xarxes

Asraf Beno va veure que quan va marxar va aconseguir els aplaudiments de molts assistents a la gala a plató. I també ha de saber que va aconseguir igualment el suport de nombrosos espectadors, que no han dubtat a recolzar-lo en xarxes. Ho han fet amb missatges com “Ella fins a l'últim moment l'utilitza per fer-li un clatellot”.

“No m'estranya que ell fes cara de pòquer. Ja està bé que ni a la final deixi de menystenir-lo” i “L'altra amb el seu somriure 425 de falsa, i ell, per primera vegada, mostra la seva incomoditat quan l'insulten”.

Asraf Beno a la final de Supervivientes

Sense oblidar-ne d'altres com “Els adaristes criticant Beno per parlar-ne al pont de les emocions. La mateixa que el torna a vendre a la final titllant-lo de pesat”, “Ella és la mestressa de les carpetes” i “No havia d'haver tornat”.

“Tant de bo Asraf Beno no vagi al proper debat. Que es matin d'altres perquè el 'tongo' i el circ ja es van acabar per fi”.

Tot i que també n'hi ha que van aprofitar la situació per criticar el xicot d'Isa dient coses com “No va guanyar ni la maldat ni el victimisme” i “Aquest home sempre s'indigna. Té poc sentit de l´humor”.

➡️ Gent

Més notícies: