Primer plànol de Bosco Martínez-Bordiú somrient en la penúltima gala de 'Supervivientes 2023'
GENT

La foto més desitjada de Bosco Martínez-Bordiú després de guanyar 'Supervivientes'

Bosco Martínez-Bordiú ha estat el gran guanyador d'aquesta edició

Bosco Martínez-Bordiú ha estat el flamant guanyador de Supervivientes 2023. Després de ser salvat en la nominació que es disputava contra Asraf Beno i després d'una renyida final contra Adara Molinero, el jove va aconseguir la victòria.

Carlos Sobera, tot just va anomenar el nom de Bosco Martínez-Bordiú, va veure que molts companys i familiars s'abalançaven sobre ell, molt emocionats per la situació.

Bosco Martínez-Bordiú, per la seva banda, no es podia creure aquest momentàs que estava vivint. I és que, el nebot de Pocholo no es va adonar realment que havia estat el gran guanyador fins que li van fer la famosa foto que se li fa sempre al vencedor de l'edició.

Bosco Martínez-Bordiú posa per primera vegada amb el xec

Com a guanyador de Supervivientes 2023, bé se sap que Bosco Martínez-Bordiú s'ha embutxacat ni més ni menys que 200000 euros. Però, a aquesta quantitat de diners, també cal considerar tot el que ha guanyat setmana rere setmana el jove estant al concurs.

No hi ha cap dubte que per a Bosco Martínez-Bordiú va ser tota una sorpresa aconseguir aquest gran premi. Va ser tan emocionant aconseguir la victòria que amb prou feines podia articular paraula.

Bosco Martínez Bordiu, amb rostre de sorpresa i felicitat, després de guanyar Supervivientes 2023

Però, sens dubte, el que va ser encara més excitant va ser quan va sostenir a les seves pròpies mans el famós xec.

"La veritat que ha estat increïble. Ha estat increïblement increïble. Ha estat una cosa molt particular, que m'ha ajudat moltíssim, i la veritat que és un somni. Estic al màxim. Li vull dedicar a tots els meus companys i a tothom que ha vingut avui aquí", deia.

Després de finalitzar l'emissió del programa, Bosco Martínez-Bordiú es feia la famosa fotografia, un ritual que cada guanyador ha de complir. Estem referint-nos a la típica imatge del vencedor posant amb el xec.

Bosco Martínez-Bordiú, amb un puny aixecat en senyal de victòria i molt somrient, subjectava amb una mà aquest cartó on figuraven els 200 mil euros que havia guanyat, a punt perquè la càmera capturés aquest moment.

Una foto molt desitjada que tothom volia veure amb els seus ulls. Ara, és inevitable no preguntar-nos el següent: què farà Bosco amb una gran suma de diners?

➡️ Gent

Més notícies: