Primer plànol d'Asraf Beno amb rostre seriós
GENT

'Supervivientes' revela qui és el germà d'Asraf Beno i la sorpresa és màxima

L'organització del reality deixa sense paraules Asraf Beno

Asraf Beno s'ha quedat sense paraules en veure la sorpresa que Superviventes li ha preparat. I és que després de convertir-se en el quart classificat de l'edició, l'organització ha revolucionat les xarxes socials en revelar la identitat del seu germà més desconegut.

Fa tot just unes hores, s'ha celebrat l'esperada final d'aquest conegut reality de Mediaset Espanya. I, encara que el model era un dels favorits per alçar-se amb la victòria, finalment, ha estat Bosco el que ha aconseguit embutxacar-se els 200.000 euros del premi.

Asraf Beno i Bosco Martínez-Bordiú, davant d'un helicòpter, a l'eliminació de 'Supervivientes'
Asraf Beno es converteix en el quart classificat de l'edició | Mediaset

Tot i això, Asraf Beno no s'ha quedat sense rebre una sorpresa molt especial. Però el que mai no es podria haver imaginat era que Monsif Beno es personés al plató per donar-li suport en aquest moment tan important de la seva vida.

Un gest que no ha passat gens desapercebut a les xarxes socials. I és que, cal recordar que el jove no havia trepitjat mai un plató de televisió.

Asraf Beno no s'ho esperava

Asraf Beno s'ha endut la sorpresa més gran de tota la vida. I és que, per primera vegada, Monsif Beno ha deixat enrere el seu anonimat per recolzar-lo en un dels moments més especials de tota la seva vida.

Després d'esdevenir el quart finalista, s'ha dirigit fins a una de les sales VIP de les instal·lacions de Fuencarral. Allí ha tingut l'oportunitat de retrobar-se amb una de les persones més importants per a ell.

Entre llàgrimes i visiblement emocionat, Asraf Beno no parava de cridar, "això sí que no m'ho esperava!", mentre corria a abraçar el seu germà. "T'estimo, què fas aquí?", s'ha preguntat una vegada i una altra l'eliminat.

Asraf Beno a la final de Supervivientes
Asraf Beno rep una inesperada sorpresa | Mediaset

I és que, des que el model va fer el salt a la petita pantalla, Monsif Beno sempre s'havia mantingut en un discret segon pla. Però, en aquesta ocasió, ha decidit fer un pas endavant per aplaudir públicament el gran concurs que ha fet el televisiu.

Sense poder parar de plorar, el jove ha confessat com l'ha trobat a faltar durant aquests gairebé quatre mesos. "Que maco estàs! T'estimo", li ha assegurat a Asraf Beno, visiblement emocionat.

"No has guanyat, però ets…", li ha assegurat Monsif, amb la veu entretallada. "No ho podries haver fet millor", ha continuat, després de recompondre's.

Després d'aquest emotiu retrobament, Carlos Sobera ha volgut saber com ha vist Asraf Beno durant la seva estada als Cayos Cochinos:

"Potser no ha guanyat avui, però has guanyat els cors de gairebé tot Espanya, de veritat. Ho has fet de p*** mare. Cada prova donant més de tu, sent un campió, sent com ets, un lluitador, ets el millor, de debò".

Asraf Beno abraçat al seu germà Monsif Beno, molt emocionat
El germà més desconegut d'Asraf Beno li fa una sorpresa | Mediaset

En un intent per tranquil·litzar el jove, el presentador de Supervivientes ha volgut saber el lloc que ocupa Asraf Beno a la seva vida. I és que, segons ha confirmat Monsif, el model no és només el seu germà gran, sinó també un exemple que cal seguir.

"Abans també ho era, i moltíssim. Ets un exemple de superació", ha assegurat el cunyat més desconegut d'Isa Pantoja, entre llàgrimes.

Finalment, el jove li ha confessat a Carlos Sobera com ha estat de difícil per ell estar lluny d'Asraf Beno durant tots aquests mesos:

"No t'imagines el que són quatre mesos sense veure el meu germà i sense parlar amb ell. Quan surtis, fliparàs, no t'imagines el que hi ha. Has estat increïble, tens el cor de tot Espanya".

Com es podia esperar, aquest retrobament no ha passat desapercebut a les xarxes socials. I és que molts s'han quedat sense paraules en descobrir la identitat de Monsif Beno.

Tot i això, alguns no han dubtat a criticar aquesta emotiva sorpresa. I és que, consideren que Asraf Beno ja ha aconseguit el que tant volia: posar un altre dels seus germans a la televisió.

"Ja veuràs el que triga a fer un reality, igual que va fer l'Anuar. A veure, per què ve aquest i no l'altre que ha estat als programes. Ara volen posar aquest germà que no el coneixia ni Déu".