Ariadna Oltra somrient, al costat de dos cors de fusta i el logotip de TV3.
GENT

Ariadna Oltra, la presentadora que es va enamorar d'un company de TV3: dos fills

La periodista té una vida discreta, però ha explicat que la seva família és el seu pilar i la seva motivació per seguir

Ariadna Oltra és una de les cares més conegudes de TV3. La seva professionalitat és l'encarregada de començar cada matí el bloc informatiu de la cadena catalana. Presenta el TN Matí i les seves rutines són una mica diferents de les de la majoria de la població.

Llevar-se a les 04.00 hores per anar a treballar a la tele no és habitual. Però sí que és una part de la realitat d'aquesta periodista que, a més, és mare de família. Ariadna Oltra és una altra de les presentadores que s'ha enamorat entre els passadissos i els platós de TV3.

En aquest cas ho va fer d'un càmera, segons ella no és qualsevol. Es tracta de Txus Navarro i considera que és un dels millors del sector. Amb ell ha aconseguit formar una família i anar-se'n a dormir cada nit amb un "t'estimo" clavat al cor.

Ariadna Oltra i els seus dos fills nascuts poc abans de la pandèmia

La periodista és mare de Nil i Gerard. Entre ells es porten 18 mesos, de manera que, com ha admès ella mateixa en alguna ocasió, la maternitat va ser "una bufetada a cada galta". Ariadna Oltra va ser mare amb 37 i amb 38 anys i, així i tot, no ha deixat de banda el que més l'apassiona: la feina.

Fotomuntatge amb la imatge d'Ariadna Oltra al capdavant i de fons el logo dels estudis de TV3

Els nens van néixer poc abans de la pandèmia i assegura que per això no han estat de fer gaires plans fora de casa. Això sí, el Nil compta amb la personalitat sensible de la seva mare i el Gerard és molt més contundent sobre el que vol o no.

Així ho expliquen des de El Nacional, on també lloen la tasca de Txus. Ella mateixa s'ha encarregat de ressaltar el bon equip que formen amb el marit.

Ell és qui s'encarrega cada matí d'empolainar els nens i portar-los a l'escola. Els fills d'una de les presentadores més famoses del país també saben qui és la seva mare. De fet, abans d'anar a dormir li desitgen que li vagi molt bé per la tele.

Una família discreta

No se sap gaire de la seva vida personal, més enllà de les entrevistes que ha ofert de manera puntual. Però hi ha personatges que no tenen gaire per explicar. I no perquè no sigui interessant la seva vida, sinó perquè l'estabilitat és la resposta més gran a la majoria de preguntes.

Ariadna Oltra viu tranquil·la amb una família que creix a passos de gegant en anys i en amor. Té una feina consolidada i compta amb l'admiració d'uns caps que hi continuen apostant. Poca cosa més se li pot demanar a la vida.

➡️ Gent

Més notícies: