Llucià Ferrer i Carola Rucabado somrients posant a l'aire lliure cap al tard amb una imatge inserida dels seus fills abraçats i un emoji somrient amb cors.
GENT

Els originals noms dels fills de Llucià Ferrer i la seva parella, Carola Rucabado

El periodista català sol mostrar la seva faceta més íntima i personal com a pare de família amb la seva dona

Llucià Ferrer és un presentador de TV3 que no només triomfa a la televisió. També es pot dir que ha guanyat molt a la seva vida personal. Té una dona amb qui ha tingut dos fills, un nen i una nena amb dos noms ben originals.

El del periodista ja és un nom que no se sol escoltar gaire. El mateix passa amb el dels seus fills, que sí que són més comuns, però no entren a la llista dels més posats. Màrius i Úrsula són els noms de les dues persones més importants de la vida del presentador d'Atrapa'm si pots.

Sovint se'ls ha pogut veure a les xarxes socials del seu pare, sempre acompanyats de frases que denoten l'amor que desprenen. Llucià Ferrer és un paio amable i divertit. Li agrada destacar la part positiva de la vida, per la qual cosa no hi ha dubte que a casa seva l'alegria no hi falta mai.

Llucià Ferrer i les joies de la corona

Màrius i Úrsula van néixer fruit de l'amor entre el periodista de TV3 i la seva dona Carola. Tenen cinc i tres anys i omplen de vida la rutina dels seus pares. Així es desprèn de les imatges i vídeos que el seu pare penja a les xarxes socials.

Llucià Ferrer presentador de Atrapa'm si pots a TV3

Dies a la platja, menjars compartits i textos que emocionen qualsevol pare. Així és la vida de Llucià Ferrer més enllà de la feina. Una faceta que pocs coneixen i que mostren la part més familiar i humana del català.

Tot això ho comparteix amb Carola, un halo de llum que va aparèixer a la vida del periodista en un dels seus pitjors moments. Ell mateix ha explicat en alguna entrevista que va viure una separació traumàtica després d'haver-se casat molt jove.

Arran del divorci, es va traslladar a viure a Barcelona, ja que era on treballava, i allà va conèixer el que sens dubte és l'amor de la seva vida. Carola no tenia clar això de ser mare, però finalment ell la va convèncer i gràcies a això han aconseguit formar una família bonica.

Un periodista d'èxit

A partir de llavors tots els èxits es van anar sumant a la vida de Llucià Ferrer. Actualment, presenta un programa a TV3 i també a Flaixbac, per la qual cosa professionalment poc més pot demanar. Estar amb els seus és una prioritat, de fet així ho descriu al perfil d'Instagram.

Tots quatre formen part d'un equip invencible que recorda cada dia l'important de la vida. La família hauria de ser sempre aquest lloc segur on refugiar-se davant dels assots més cruels del destí. Llucià Ferrer en sap bé, així que protegeix i cuida la seva família com el millor dels seus tresors.

➡️ Gent

Més notícies: