Muntatge de fotos de primer pla d'Olga Moreno i David Flores Carrasco
GENT

Així anomena Olga Moreno a David Flores després de trencar amb Antonio David Flores

David Flores Carrasco ha estat completament relegat de la vida de la dissenyadora tant mediàticament com en privat

David Flores Carrasco ha estat el gran oblidat per Olga durant la seva participació a Supervivientes All Stars. L'actitud de la dissenyadora a Hondures ha cridat poderosament l'atenció per la menció nul·la del qui un dia va considerar el seu fill.

Moreno ha trencat tota relació amb el seu passat, incloent-hi David, apartant-lo de la seva vida actual. Una prova d'això és la manera com ara es refereix als fills d'Antonio David Flores. Si haver-se donat cops al pit qualificant el jove com “el meu David”, ara ha passat a ser “el germà de la meva filla”.

Primer pla de David Flores Carrasco, fill d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, amb rostre somrient celebrant l'aniversari de Rocío Flores

Així es refereix Olga a David Flores Carrasco

“El meu David”, amb aquestes paraules, Olga feia contínuament referència a David Flores Carrasco durant Supervivientes 2021. No hi va haver dia que no recordés el fill menor de Rocío Carrasco, presumint de l'excel·lent relació que els unia.

Tot i això, la realitat actual de la sevillana és molt diferent després de separar-se d'Antonio David. Tant és així que ha canviat de manera radical la manera com ara esmenta el net de 'La Más Grande'. Ella ja no té aferrament cap al jove i ha passat de dir-ho “el meu David”, a referir-s'hi com “el germà de la meva filla”.

Olga Moreno donant afecte a David Flores Carrasco, acariciant-li la cara

Des que l'andalusa es va separar de l'exguardia civil s'ha anat desfent de tot allò que li recordava a ell. Inclosos els seus fills, aquells pels quals tant va presumir d'haver-los acollit com a propis després del distanciament amb Rocío Carrasco.

Durant la seva etapa a Supervivientes 2021, la família que va formar amb Antonio David va ser una constant. No hi havia vídeo en què no fes referència al clan Flores o a alguns dels seus membres. “Els estimo amb bogeria, el meu David, si ha de triar de tot el món, ve amb mi”, va arribar a dir Olga de David Flores.

Després de tornar d'Hondures, aquesta percepció va canviar completament, coincidint amb el divorci amb l'exguardia civil. A poc a poc, el vincle que unia els fills del malagueny es va anar trencant. Fins al punt de demanar a Antonio David que s'emportés el seu fill a viure amb ell, perquè ja no era responsabilitat seva.

David Flores Carrasco deixa de formar part de la vida de Moreno

De tots els canvis que ha experimentat la vida d'Olga després de separar-se, el distanciament amb David Flores és el que ha cridat l'atenció. Resultava impossible pensar que, en algun moment, l'andalusa pogués esborrar de la vida el jove després de considerar-lo com un fill.

Però així ha estat i ara no el considera seu, sinó només un familiar de la seva filla, com si mai no hi hagués tingut relació. Aquest canvi d‟actitud ha generat nombroses teories. Mentre uns pensen que és per protegir-lo, altres creuen que ja no necessita a David per victimitzar-se com va fer en el passat.

David Flores Carrasco, Olga Moreno i Antonio David Flores parlant al carrer

Sigui com sigui, el que és evident és que David ha estat esborrat d'un cop de ploma de la vida d'Olga Moreno. No només en l'àmbit mediàtic, també pel que fa a la seva vida fora de les càmeres, ja que des de fa temps no conviuen junts.

Es va rumorejar molt sobre la sortida del jove de casa d'Olga. Des que Antonio David es va negar que l'utilitzés “per posar-se medalles”, que va ser ella qui el va fer fora. L'única cosa certa és que David ja no té relació amb Moreno i que aquest ha estat relegat únicament com a familiar de Lola.

Una prova definitiva de la relació nul·la entre ells i de com la vida d'Olga ha quedat totalment desvinculada de la del clan Flores.

➡️ Gent

Més notícies: