Fotomuntatge d'Ariadna Oltra amb un fons de cors
GENT

Ariadna Oltra és parella de Txus, un company de TV3 amb qui té dos fills

Ariadna Oltra i Txus Navarro es van enamorar a TV3

Ariadna Oltra està d'enhorabona. Aquest dijous passat, la conductora d'Els matins de TV3 es va convertir en la reina dels matins destronant Alfons Arús. D'aquesta manera, el programa matinal de la televisió pública de Catalunya va aconseguir un dels millors resultats d'audiència de la temporada.

La catalana va obtenir un gran 22,1% de share i va aconseguir reunir un total de 89.000 teleespectadors. Alfons Arús i el programa Aruser@s van quedar en segon lloc amb 83.000 espectadors i un 20,3% de quota de pantalla. I és que no hi ha dubte que es tracta d'una magnífica notícia per a la periodista de TV3.

Ariadna Oltra està casada amb un company de TV3

Ariadna Oltra i el seu marit es van conèixer a TV3. Ell és Txus Navarro, un company del canal autonòmic català que treballa com a càmera i muntador. Tots dos van treballar junts al debat nocturn Punt Cat, programa que més tard conduiria Xavi Coral.

La presentadora i Txus Navarro tenen dos fills en comú: el Nil i el Gerard. Tot i que la periodista no sol donar detalls sobre la seva vida privada, en una entrevista va parlar de la seva parella i dels seus dos fills. Unes declaracions que no van passar desapercebudes entre l'audiència de TV3.

Imatge on apareixen amb un cercle Ariadna Oltra i Txus Navarro, la seva parella

Nil i Gerard, els fills petits d'Ariadna Oltra

La rutina d'Ariadna Oltra amb la seva família és quelcom peculiar, ja que sopen a les 19.30 hores i es fica al llit cap a les 22.00 hores perquè comença aviat a TV3. Tot i això, Txus és el que s'encarrega de tot quan ella no hi és. "Txus al matí s'encarrega de tot perquè estic a TV3", va confessar.

Encara que els seus fills només tenen 18 mesos de diferència, va revelar que té una connexió especial amb un. "Connecto molt amb el gran, amb el Nil, és molt sensible a nivell emocional. Quan jo estic estressada, ell també ho està", va assegurar la presentadora d'Els matins de TV3.

Ariadna Oltra també va parlar de la influència de la pandèmia amb el Nil i el Gerard. “Els meus fills són fills del confinament, no han anat gaire al cinema. Vam anar a veure La patrulla canina i van dir és molt llarga i la música està molt alta”, va confessar la catalana.

➡️ Gent

Més notícies: