Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i la seva exparella, Rocío Carrasco, amb diners de fons

Antonio David Flores trenca el silenci després de l'última derrota de Rocío Carrasco

Antonio David Flores ha decidit parlar sobre la situació de la seva exdona

Antonio David Flores va ser acomiadat de Telecinco, així com vetat al mediàtic grup, després del testimoni de la seva exdona, Rocío Carrasco, en una docusèrie. I és que el va acusar de maltractaments i, fins i tot, d'haver dut a terme violència vicària.

Antonio David, des de llavors, s'ha quedat sense l'altaveu que era aquesta cadena per atacar-la, com havia fet durant anys. Tanmateix, hi ha trobat una solució: posar en marxa el seu propi canal de YouTube. En aquest mitjà és on ha parlat clar i net de l'última derrota judicial que ha patit la mare dels seus dos fills grans.

Antonio David Flores decideix parlar sobre el judici contra Rocío Carrasco

Antonio David Flores està feliç perquè la seva exdona ha perdut el judici que l'havia enfrontat al fill que tenen en comú, David. Un jutge ha determinat que ella haurà de pagar al jove els anys de pensió que no li ha passat, així com una multa. Una quantitat rellevant, que supera els 13 000 € i que, segons alguns mitjans, ja ha abonat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El malagueny fins ara havia optat per mantenir el silenci sobre aquesta derrota judicial, però ara ja ha concedit les seves primeres paraules. Ho ha fet al seu canal de YouTube, on el primer que ha fet ha estat posar en situació els seus seguidors. Ha manifestat: "El 2018 obliguen Rocío Carrasco a pagar la pensió d'aliments del seu fill amb la quantia de 200 €".

“Aquesta sentència va ser dictaminada pel jutjat de violència de gènere d'Alcobendas. Vostès no saben la vergonya que un ha de passar anant a aquest jutjat. En el moment que la vostra exparella us posa una denúncia per això, en el meu cas falsa, tots els procediments passen per aquell”.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i el seu fill, David Flores Carrasco
Antonio David Flores ha donat detalls del judici que Rocío ha perdut contra David | España Diario

A això, Flores ha afegit: “No crec que hi hagi més humiliació que aquesta. Almenys en el meu cas no he hagut ni d'anar a judici”.

En aquest punt ha reconegut que “jo vaig posar la denúncia per la pensió a petició del meu fill. I durant el procediment, la defensa de Rocío envia un escrit dient que no soc jo la persona que ha de posar-la, sinó que ha de ser David. Vostra Senyoria ho entén així i demana que ho faci ell”.

Després, ha entrat en detalls del procés, com ara que la seva filla va decidir no declarar en contra de la seva mare, “malgrat el mal que li ha fet”. Fins i tot, que el seu fill va optar per retirar la denúncia. Tanmateix, tot va continuar endavant per l'acció de la fiscalia i perquè el “jutge va estimar que jo era una part perjudicada i no podia sortir del procediment”.

Captura del canal de YouTube d'Antonio David Flores en directe
Antonio David Flores ha fet puntualitzacions que considera importants | YouTube

Antonio David Flores se sincera sobre els fets

El pare de Rocío Flores, després de fer les esmentades puntualitzacions sobre el judici que considerava oportunes, ha anat més enllà. En concret, ha aprofitat els fets per tornar a atacar la seva ex. Ho ha fet afirmant: “Fixeu-vos el tipus de mare que tenen els meus fills”.

“El jutge planteja les parts si volen que el judici es faci a porta oberta o no. El fiscal considera que ha de ser a porta tancada i el meu advocat, perquè jo no hi era, s'adhereix a aquesta postura. Però Rocío Carrasco pensa que s'ha de fer a porta oberta perquè no es restringeixi el dret a la informació”.

Primer pla d'Antonio David Flores amb cara seriosa a les portes del jutjat
Antonio David Flores ha qüestionat el comportament de la seva ex | GTRES

Davant això, Antonio David Flores ha afegit: “És al·lucinant. D'aquí podria dir moltíssimes coses des del dolor, però per què ella busca aquí que el judici sigui a porta oberta? Potser perquè vol exposar el seu fill públicament?”.

“Potser perquè espera que el vídeo de la vista es publiqui pels mitjans de comunicació? Jo, que soc el pare d'aquell nen i el protegeixo, aviso i espero que el vídeo de la seva declaració a la seu judicial no sigui filtrat. Espero que sigui així per dues coses: perquè tindré clar qui l'ha filtrat i perquè prendré les accions que corresponguin per defensar els interessos del meu fill”.

Antonio David Flores aprofita per defensar-se de les crítiques

Antonio David ha volgut acabar el directe al seu canal mostrant-se molt més contundent encara. Ha confessat: “Estic fart que s'hagi sembrat sobre mi el jou que soc maltractador psicològic i físic i fins i tot que exerceixo violència familiar adoctrinant els meus fills perquè facin mal a la seva mare. Sempre he defensat la custòdia compartida sobre el lema següent: els pares quan ens separem, ho fem de les nostres parelles, no dels nostres fills”.

Captura del canal de YouTube d'Antonio David Flores amb ell en directe
Antonio David Flores s'ha mostrat contundent davant les crítiques i atacs | YouTube

Després, ha dit amb contundència: “Jo només pateixo quan veig que els meus fills pateixen. D'altra banda, estic bé, estic fort i estic de p*ta mare”.

"Aquest mes ha estat difícil perquè he preparat els judicis, he dormit poc, tenia el cap carregat d'informació i això m'ha portat a un desgast físic i psicològic. Però creieu-me que sempre vaig amb el cap alt perquè la gent em dona el seu afecte".

La condena a ROCIO CARRASCO por IMPAGO DE PENSIONES