Primer plànol de Patricia Pardo somrient a un photocall

Patricia Pardo, després de quedar embarassada de Christian Gálvez: primeres paraules

Patricia Pardo ha reaparegut públicament per concedir una entrevista

Fa només uns dies, Patricia Pardo i Christian Gálvez ens van donar una gran sorpresa en anunciar que s'havien casat en secret i que estaven esperant el seu primer fill junts.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Després d'haver fet de manera pública aquest anunci, no se'n va saber res. Els mitjans del nostre país esperaven que algun dels dos es pronunciés per primer cop sobre aquest tema.

Afortunadament, Patricia Pardo ens ha concedit aquest desig perquè ha reaparegut per partida doble. Primer, ho ha fet per Instagram i, després, a través del portal Outdoor, on ha concedit la seva primera entrevista des del seu anunci.

Patricia Pardo s'obre per primer cop des del seu anunci amb Christian Gálvez

Va ser a Instagram on Patricia Pardo en va publicar una imatge d'ella, visiblement molt feliç, i en què figurava el text següent, el qual no ha passat desapercebut:

“Quan la vida et connecta a persones que són regals per a l'ànima, només es pot estar agraïda. Ha estat un dia preciós. Gràcies immenses pel respecte, empatia i comprensió que heu demostrat”, va escriure.

Unes paraules que van deixar ben clar que es troba travessant una etapa de la seva vida molt dolça amb la seva meitat, Christian Gálvez.

Després de la seva aparició a les xarxes socials, va arribar el torn de seure a parlar a Outdoor. Va ser allà on es va sincerar com mai abans no ho havia fet sobre la seva maternitat.

Imatge de Patricia Pardo parlant durant la seva entrevista per a 'Outdoor'
Patricia Pardo s'ha sincerat com mai sobre la seva maternitat | Mediaset

Patricia Pardo es va obrir en canal i va donar detalls sobre com compaginava la seva feina com a periodista i la seva faceta com a mare, tenint en compte que d'aquí a uns mesos se sumarà un altre membre més a la seva família.

“Conciliar? És no dormir. Pensa que m'he de despertar a les 4 del matí, cada dia”, començava explicant. Patricia Pardo va parlar sense embuts que la tasca de ser mare era summament complexa en tots els casos.

“És difícil per a tots els pares. Crec que és un tema que hem d'abordar com a política en el futur”, va afegir.

Amb absoluta sinceritat, Patricia Pardo va opinar que “mai no és un bon moment per ser mare” perquè sempre “resta per algun costat”. “Però crec que és una decisió que quan prens cal assumir-la amb fortalesa perquè finalment sempre apareixen recursos”, va explicar.