Primer pla de Carlos Sobera al plató de 'Pesadilla en el Paraíso'

Carlos Sobera ja ho sap: Telecinco ha pres una decisió bonica amb ell

Carlos Sobera coneix els detalls sobre la darrera missió que els seus caps li han confiat

Carlos Sobera ja coneix l'última decisió que han pres els seus caps en relació amb la seva tasca dins de Telecinco. Segons sembla, s'ha convertit en una de les grans cartes de Mediaset España.

Des que va posar un peu a les instal·lacions de Fuencarral, el de Barakaldo ha aconseguit posicionar-se com un dels presentadors més estimats dins aquesta coneguda empresa audiovisual.

Captura de 'First Dates' amb Carlos Sobera a la porta rebent a la cita
Carlos Sobera és un dels presentadors més estimats de Mediaset | Mediaset

Tot i que va començar el seu camí a Cuatro juntament amb el programa de cites, First Dates, Carlos Sobera va fer el salt a Telecinco l'any 2021.

Aquell any, es va convertir en un dels presentadors del 'reality' per excel·lència de la cadena, Supervivientes. Al costat de Jorge Javier Vázquez, Ion Aramendi i Lara Álvarez, el televisiu era l'encarregat de conduir les diferents emissions setmanals d'aquest format.

A partir d'aquest moment, Carlos Sobera va esdevenir un dels mestres de cerimònies més estimats per l'audiència del nostre país. De fet, fa tot just uns mesos, els alts càrrecs de Telecinco hi van confiar per a una missió important.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Durant l'emissió de Supervivientes 2023, Jorge Javier va anunciar per sorpresa que abandonava temporalment el seu lloc de treball dins d'aquesta empresa audiovisual. Des de llavors, el presentador basc es va fer càrrec de totes les funcions del seu company dins aquest conegut 'reality'.

Ara, i després de finalitzar l'edició més extrema d'aquest format, els caps de Carlos Sobrera hi han tornat a confiar. I prova d'això és l'últim projecte que han posat a les seves mans.

Carlos Sobera ja coneix quin serà el seu pròxim projecte a Telecinco

Carlos Sobera és molt a prop de tornar a Telecinco. Segons ha començat a circular per les xarxes socials, el de Barakaldo tornarà aquesta tardor amb un nou format televisiu.

Els últims mesos, la nova directiva de Mediaset España s'ha posat fil a l'agulla per canviar completament el seu model de negoci. Tant és així que, en un intent per deslligar-se de la polèmica, no han dubtat a l'hora de modificar-ne el codi ètic.

Primer pla de Carlos Sobera a Starlite de Marbella
Carlos Sobera es converteix en el presentador del nou format de Telecinco | Europa Press

Una decisió que ha obligat els caps de Carlos Sobera a reestructurar completament la graella de Telecinco. D'aquesta manera, programes com ara Sálvame han desaparegut de la cadena per deixar lloc a nous formats televisius.

Uns canvis que, segons sembla, no donen els resultats que ells esperaven. Ara, tal com ha anunciat Telemagazine a través de Twitter, Mediaset España és a un pas d'estrenar una de les seves últimes apostes.

Tal com ha assegurat aquest mitjà, “Telecinco emetrà aquesta tardor El musical de tu vida, el format belga que va arrasar al MipTV 2022”. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat la decisió que han pres en relació amb Carlos Sobera.

Segons sembla, després de conèixer la bona reputació mediàtica que té el comunicador basc, la directiva d'aquesta empresa hi ha volgut confiar aquesta missió important.

D'aquesta manera, Carlos Sobera serà el nou mestre de cerimònies d'aquest nou programa que, setmanalment, “retrà tribut a un personatge”.

"El format retrà homenatge, des d'un teatre, a un personatge amb una entrevista i la recreació com a musical de moments destacats de la seva biografia", han anunciat.

Imatge de Carlos Sobera substituint a Jorge Javier Vázquez en 'Supervivientes 2023'
Carlos Sobera coneix l'opinió de l'audiència | Mediaset

Després de conèixer alguns detalls sobre aquest nou espai televisiu, diversos usuaris de les xarxes socials no han trigat a compartir les seves opinions.

Encara que alguns han assegurat que és una idea que els agrada "molt", d'altres, en canvi, no han trigat a predir el seu futur. "La idea és bona, però venint de Telecinco, em fa olor de fracàs absolut".