Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb rostre somrient als carrers de Madrid

GENT

Jorge Javier Vázquez fa una inversió milionària i es compra una nova casa

Jorge Javier Vázquez ha fet el pas d'adquirir un segon habitatge

Jorge Javier Vázquez està de baixa mèdica des de fa setmanes, cosa que li va impedir estar en els últims programes de Supervivientes i de Sálvame. Ara bé, sembla que, a poc a poc, s'està recuperant i la tornada a la vida pública podria ser imminent.

És més, Jorge Javier ha aprofitat aquest temps allunyat de la televisió per fer una inversió. En concret, per adquirir un nou habitatge, pel qual ha pagat una xifra milionària. Això sí, ara l'està remodelant perquè quedi realment al seu gust.

Jorge Javier Vázquez compra una casa caríssima

Jorge Javier Vázquez, que aquesta setmana ha fet 53 anys, ha aprofitat aquest temps de baixa per superar els seus problemes de salut i per consentir-se. Per això, a més del conegut suport mèdic, ha comptat amb l'afecte dels seus familiars i amics, que han estat al seu costat en tot moment.

El català progressivament ha anat recuperant-se i així ha aprofitat per fer plans que us ajudaran a relaxar-se i a gaudir del present. N'és una bona mostra que se n'ha anat de vacances a Creta amb el seu ex, Paco, que és un dels seus millors amics i un suport incondicional.

Imatge de Jorge Javier Vázquez amb el seu exnòvio Paco a l'aeroport de Madrid

I quan s'ha vist millor és quan ha fet el pas de fer alguna cosa que tenia al cap des de feia temps. Tal com ha revelat ara en exclusiva la revista Semana, Jorge ha fet una inversió. Exactament, s'ha comprat una segona casa, situada al costat de la seva a l'exclusiva urbanització de La Florida.

Vázquez l'ha adquirida per 1 500 000 €. A més, en sabem que té 700 metres quadrats i que s'emmarca en una parcel·la de 2000 metres quadrats.

Això sí, sembla que al presentador no li agrada del tot la nova adquisició. Per aquest motiu, hi ha iniciat obres perquè s'ajusti completament als seus gustos i preferències. Per això, la premsa ha pogut captar imatges d'operaris i de camions que estan treballant en les reformes esmentades, que són seguides detalladament per Paco.

Jorge Javier Vázquez, cada cop més a prop de tornar a la vida pública

Tenint en compte l'escapada de Jorge Javier fora d'Espanya i la compra i posterior reforma que està fent, queda de manifest que ja està recuperat. I no és l'únic detall que així ho demostra. També hi ha el fet que, pel que sembla, ja ha gravat el pilot d'un nou programa: Cuentos chinos.

Vázquez ha fet el primer programa d'un format que espera que Mediaset compri i aviat pugui veure la llum. Es tracta d'un espai d'entrevistes, boig i trencador, que presentaria i que s'emetria a la nit. En efecte, el que es pretén és que competeixi en horari amb El Hormiguero i que aconsegueixi arrabassar-li el lideratge.

Jorge Javier amb els braços oberts al Deluxe

Per això, s'espera que el català ens sorprengui ben aviat tornant a la vida pública, tant a la televisió com a les xarxes socials.

En fer-ho, donarà una alegria a molts espectadors de Telecinco i als seus fans, que no deixen d'enviar-li diàriament missatges dient-li que el troben a faltar. Per exemples, ho podem veure a aquests tuits: “Desitjant tornar a veure Jorge”.

“Espero que la cadena no l'emmordassi i el deixi ser lliure”, “T'esperem ansiosos, una forta abraçada” i “M'encanta ell. És el millor presentador i showman que hi ha a Mediaset. No n'hi ha cap altre com ell, ningú”.

Sense oblidar aquests altres: “Més Jorge Javier Vázquez i menys Ana Rosa i Bertín” i “Quines ganes de veure'l a Telecinco i a sobre contra Pablo Motos”.

➡️ Gent

Més notícies: