Muntatge de primer pla amb Rocío Carrasco i Antonio David Flores mirant a càmera

GENT

Antonio David Flores dona l'última hora arran de denunciar els caps de Rocío Carrasco

Antonio David Flores ha viatjat a Madrid per rebre una notícia que ve directament dels jutjats

Antonio David Flores s'ha vist obligat a fer un viatge exprés a Madrid, però ha estat per un bon motiu. L'excol·laborador de Sálvame va demandar els caps de Rocío Carrasco arran del documental que van emetre a Telecinco. El van acusar de tenir un comportament irregular i el van deixar sense feina de cop i volta, fet que ha acabat als tribunals.

Antonio David Flores ha comunicat una última hora a través de les xarxes i té bones notícies. Els seus seguidors han acabat filtrant el que està passant: Flores ha guanyat els caps de Rocío Carrasco davant el Tribunal Suprem. Ell no ha donat gaires detalls, ja que està complint amb la seva paraula i pretén defensar-se únicament davant del jutge.

Óscar Cornejo amb el braç a l'espatlla d'Adrián Madrid
Els propietaris de La Fábrica de la Tele tenen problemes | La Fábrica de la Tele

“Ha sortit tot força bé com esperàvem i simplement em reitero en el mateix, els judicis es venen a celebrar aquí. No als platós de televisió, no amb judicis paral·lels, no amb opinions de periodistes, presentadors com si fossin jutges o fiscals”. Aquestes van ser les seves paraules quan va començar el procés i fins ara no havia tornat a pronunciar-se.

Ara ha revelat que té una cosa molt bona per celebrar, però prefereix mantenir-se'n al marge i ha deixat que siguin els seus seguidors qui especulen. Tanmateix, la veritat sempre acaba veient la llum i les xarxes han acabat assenyalant Óscar Cornejo i Adrián Madrid, amos de La Fábrica de la Tele. Aquesta productora ja no existeix, però en el seu moment van ser caps de Rocío Carrasco i actualment continuen vinculats amb ella.

Antonio David Flores dona una última hora

Antonio David ha explicat que està travessant un bon moment. Recordem que fa unes setmanes es va enfrontar amb María Patiño en seu judicial. Per això, la informació que ha comunicat també podria ser referida a ella.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i el seu ex, Rocío Carrasco, amb cares serioses
Antonio David Flores ha assenyalat Rocío Carrasco | e-noticies.cat

No obstant això, els seus seguidors asseguren que el que ha passat té a veure amb Óscar Cornejo i amb Adrián Madrid. Els productors han creat una nova empresa i Flores insisteix que acabaran donant feina a Rocío Carrasco. De fet, acusa TVE d'haver contractat totes les figures que han estat rebutjades per Telecinco per aixecar les audiències.

La veritat és que Rocío va ser a l'última festa que ha organitzat La Fábrica de la Tele i ningú va entendre el motiu. La productora va celebrar l'èxit que està tenint a Netflix ¡Sálvese quien pueda! i Carrasco hi era.