Muntatge d'Antonio David Flores molt seriós vestit de negre i una imatge en blanc i negre de María Patiño a 'Socialité'

GENT

Antonio David Flores ensenya les imatges per les quals ha denunciat María Patiño

Antonio David Flores ha compartit al seu canal una recopilació de totes les acusacions que ha rebut de María Patiño

La guerra entre Antonio David Flores i María Patiño continua estant més viva que mai. Després que la presentadora de Socialité fos obligada a desemborsar una gran suma de diners, el judici ha quedat vist per a sentència.

L'exguardia civil va decidir posar en mans de la justícia la manera com Patiño va carregar contra ell durant mesos. Tot va anar arran del documental de Rocío i ara la periodista es troba en una situació delicada. Perquè la gent entengui millor la postura del malagueny, aquest ha publicat una recopilació de les declaracions de María.

Així justifica Antonio David Flores la seva demanda a María Patiño: mostra les imatges on la presentadora carrega contra ell

La polèmica entre Antonio David Flores i María Patiño es remunta al 2021. Després de l'emissió del documental de Rocío, la col·laboradora de Sálvame va emprendre una guerra contra el que va ser el seu company.

Utilitzant com a altaveu el programa Socialité, Patiño va decidir treure a la llum els draps més bruts del pare de Rocío Flores. Entre ells, va assegurar que va ser Antonio David l'encarregat d'enganxar els famosos cartells amb la paraula maltractador que van aparèixer a Màlaga. I no només això, sinó que per això va comptar amb l'ajuda de la seva filla i que tenia imatges que així ho confirmaven.

Antonio David Flores mirant cap a un costat amb llàgrimes als ulls al plató de ‘Sálvame’
Antonio David ha compartit les imatges en què es fonamenta la demanda a María Patiño | Mediaset

Finalment, el malagueny va decidir demandar María i seure a la banqueta per "injúries, calúmnies i obstrucció a la justícia". Perquè els seus seguidors entenguin pel que ha hagut de passar, Antonio David ha compartit unes imatges al canal de YouTube.

Es tracta d'una recopilació de totes les declaracions que la presentadora hi va abocar al llarg del temps. "He decidit assumir totes les informacions que donarem al llarg del programa", comença dient Patiño a l'inici del vídeo.

Captura de YouTube d'Antonio David Flores amb una imatge de María Patiño a 'Socialité' en blanc i negre l'11 de febrer de 2024
María Patiño donava per bona informació | YouTube, Antonio David Flores

Un a un es van succeint les imatges de la presentadora donant per bona tota la informació que afirma posseir. Des de la manera com ha manipulat la seva filla "per seguir fent pena" a la seva estratègia per seguir als mitjans.

Sobretot allò que fa referència als famosos cartells que van aparèixer a Màlaga i que van motivar la reacció d'Antonio David. Patiño es va reafirmar que els havia enganxat ell i que tenia proves que ho demostraven. "Hi havia càmeres de seguretat que van acreditar que Antonio David era la persona que penjava aquests cartells", va assegurar.

Antonio David Flores posa contra les cordes María Patiño

Al vídeo compartit per Antonio David també es recullen especulacions sobre la seva crisi amb Olga o els seus problemes econòmics. Uns problemes que, segons es va afirmar al programa presentat per Patiño, "l'impossibilitarien tenir una llar". "A Antonio no li lloguen res a Màlaga", va comentar la periodista.

Amb aquest vídeo, l'exguardia civil ha volgut posar el focus a María i en tot allò que va haver de suportar durant setmanes. "T'agrada jugar a la provocació, difamació, injúria, calúmnia, assetjament i incitació a l'odi", va arribar a dir Antonio David al seu canal de YouTube.

Muntatge d'Antonio David Flores i María Patiño posant somrients a uns photocalls
El judici d'Antonio David i María ha quedat vist per a sentència | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

A la vista prèvia, Maria no va aportar les proves que va afirmar tenir en el seu poder i va ser condemnada a pagar una fiança. Concretament, 120.000 euros per danys, cosa a què es va oposar de manera categòrica.

Ara, tres anys després, el procés legal segueix en marxa i el judici ha quedat vist per a sentència després que el malagueny guanyés. Només és qüestió de temps que es doni a conèixer la condemna imposada a la periodista, encara que la derrota ja ha estat una gran garrotada. Mentrestant, el pare de Rocío Flores no es pot sentir més feliç d'haver aconseguit fer justícia.