Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre somrient
GENT

Antonio David Flores revela què ha heretat la seva filla de Pedro Carrasco

Antonio David Flores ho ha confessat al seu canal de YouTube

Antonio David Flores està darrerament al focus mediàtic per les acusacions que està fent la seva exnòvia, Marta Riesco. Davant d'aquesta qüestió, ell ha optat pel silenci. No obstant això, sí que ha parlat sobre un assumpte que sempre li ha donat molt més protagonisme i diners.

L'Antonio David ha tornat a referir-se a la família de la que va ser la seva primera dona, Rocío Carrasco. Ho ha fet amb motiu de l'homenatge que se li ha fet al pare d'aquesta, Pedro Carrasco. És més, ha optat per posar sobre la taula què té la seva filla gran del que fos boxejador, del seu avi.

Antonio David Flores parla del llegat de Pedro Carrasco

L'excol·laborador de Sálvame ha tornat a fer un directe el seu canal de YouTube. En aquest ha parlat de l'esdeveniment d'ungles que ha guardonat la seva excunyada, Gloria Camila, que va rebre el premi en mans de la filla gran d'ell, Rocío Flores. Jove que ha sorprès estant present a l'esmentat programa.

Captura del directe de YouTube d'Antonio David Flores amb Rocío Flores el 13 de juny de 2023

L' Antonio David ha llegit el missatge d'una seguidora a la seva primogènita: “El que et sembles al teu avi, el gran Pedro Carrasco”. I aquestes paraules els han servit a pare i filla per fer esment al boxejador mort. Esportista que ara ja té una escultura al seu poble natal.

En concret, ella ha dit: “Sí, soc un clon i la veritat és que m'encanta”. I el malagueny, que ha mostrat una foto de l'estàtua esmentada, ha afegit: “Et sembles un munt al teu avi Pedro. Sí, és cert”.

“Però tant per fora com per dins”. Del que Rocío ha afegit: “Una cosa bona que m'emporto”.

En aquest punt, l'exparella de la Marta Riesco ha dit entre bromes: “I la seva esquerra també la tens”. I aprofitant la circumstància, ha optat per explicar una anècdota de la seva filla: “A mi m'agrada jugar molt amb els nens. I un dia que era ella amb mi, que era petita, a casa, la tenia boja”.

“L'agafava, em tirava a sobre el sofà, li tocava els cabells. Aleshores surt corrent darrere meu i quan la tinc davant i sabeu què va fer? Perquè veieu què és la genètica. Va fer així com el seu avi Pedro quan donava un ko, el remolí aquell”.

Tot i que ha matisat: “Això sí, només va fer l'intent, perquè jo vaig començar a riure. Tu, que no havies vist mai el teu avi boxejar, vas fer això i em vaig quedar boig, vaig pensar que era una cosa bonica. El que és la genètica”.

Rocío Jurado, amb la seva cunyada Rosa Benito i exmarit, Pedro Carrasco, en un esdeveniment familiar tots tres amb cares serioses

Antonio David Flores segueix llançant 'cops' a la seva exdona

L'Antonio David Flores, com sempre que pot, ha aprofitat per carregar contra la seva primera exdona i filla de Carrasco. Ha deixat clar que si els seus fills grans han vist després vídeos del boxejador és perquè “ja m'he preocupat que sabéssiu realment qui és el vostre avi”.

ROCIO FLORES, en este DIRECTAZO de Martes 13.

“Si ell estigués viu ara mateix estaria equiparat a un Nadal o a un Fernando Alonso. Va ser campió d'Europa tretze vegades i una vegada el campionat del món, i la segona vegada se'l van treure per tot el morro”.

Captura del directe de YouTube d'Antonio David Flores amb la seva filla, Rocío Flores el 13 de juny de 2023

I després d'això, Rocío ha apuntalat, per donar també un revés a la seva mare: “Ell va ser una estrella, un esportista d'elit. Ha tingut poc reconeixement Pedro Carrasco com a esportista en l'àmbit mediàtic a Espanya. Es mereixia aquest reconeixement i no perquè hi hagi una docusèrie (la que prepara Rocío Carrasco) ara darrere”.

“La de vegades que tu m'has dit que veiés els combats i la pel·lícula, que veiés els títols que té. És heavy. Em sento molt orgullosa d'assemblar-m'hi físicament i emocionalment”.

I aquí no ho ha quedat tot, l'Antonio ha afegit: “Raquel (Mosquera) t'ha dit moltes vegades que vagis a casa seva. És clar, per veure tots els premis que ell va aconseguir i moltes de les seves fotografies. Has de sentir-te orgullosa de semblar-t'hi, especialment com a persona, perquè era molt divertit i l'estimava molta gent”.

➡️ Gent

Més notícies: