Muntatge amb el rostre d'Antonio David Flores amb el rostre seriós i Belén Esteban somrient
GENT

Antonio David Flores parla clar sobre el veto de Belén Esteban a Televisió Espanyola

Antonio David Flores parla sobre la situació actual de Belén Esteban després del seu veto a la televisió

Va ser fa unes setmanes quan va saltar la notícia del veto de Belén Esteban a Televisió Espanyola. La televisiva tenia un peu dins com a jurat del pròxim projecte de la cadena pública, Balla com puguis. Tot i això, això es va veure truncat, ja que, pel que sembla, Elena Sánchez, presidenta interina de Ràdio Televisió Espanyola, s'hi va oposar.

Ara, després de tota l'allau mediàtica, Antonio David Flores ha estat l'últim a pronunciar-se al canal de YouTube. Tot i que l'exguàrdia civil està allunyat dels mitjans, sí que continua en aquesta plataforma on es pronuncia sobre els temes d'actualitat.

Antonio David Flores parla sobre Belén Esteban

Moltes cares de Sálvame han aconseguit trobar el seu forat a la petita pantalla després del final del format, però Belén Esteban no sembla haver tingut aquesta mateixa sort. La 'princesa del poble' continua sense projecte estable dins de la televisió, més enllà del reality de ¡Sálvese quien pueda!.

Captura de pantalla d'un vídeo del canal de YouTube d'Antonio David Flores on apareix ell amb cara seriosa mentre parla de Mediaset i Borja Prado
Antonio David Flores parla sobre el veto de Belén | Mediaset

La notícia del veto de RTVE a Belén Esteban ha sonat amb molta força durant aquests dies, i Antonio David Flores no ha dubtat a assenyalar-la al seu últim vídeo.

“La negociació va ser àrdua, fins que van arribar a un acord econòmic. Un cop obtingut, el director general de continguts, el senyor López, va anar a parlar amb la presidenta i aquesta va avortar el seu fitxatge a Balla com puguis ”, llisca al vídeo. "Hi ha molts mitjans que recullen aquesta informació", sentencia Antonio David Flores.

Antonio David Flores es pronuncia sobre les suposades intencions de Telecinco

L'excol·laborador també ha donat una mica de llum a les suposades intencions de Telecinco d'estrènyer la relació amb Jesulín i la seva dona, María José Campanarioioo. Segons el youtuber, des que la de Paracuellos va sortir de Telecinco, la cadena sembla "està portant persones que van tenir problemes seriosos amb Belén Esteban". I per això posa l'exemple de la volta mediàtica d'Olvido Formigos fa unes setmanes a De Viernes!

"Telecinco sembla acostar postures amb el matrimoni de Jesulín de Ubrique i María José Campanario", ha assegurat Antonio David.

Captura d'Antonio David Flores a YouTube assegut en una cadira amb un micròfon el 8 d'octubre de 2023
Antonio David parla dels suposats plans de Telecinco amb Jesulín | YouTube, Antonio David Flores

"Això estaria motivat per tal de "tenir una negociació perquè Jesulín vagi a Supervivientes aquest any. I María José Campanario pugui defensar el seu marit a plató. Aquesta és la meva teoria”, sosté l'exguàrdia civil.

El youtuber té molt clar que és més que probable que vegem el dretà a Hondures, ara que té una postura més relaxada i amistosa amb els mitjans.

"M'atreviria a dir que, si arriben a un acord econòmic, pot arribar a ser el fitxatge estrella de Supervivientes, amb María José Campanario defensant-lo en plató. La plantejo basant-se en documentació, en proves, en articles", ha sentenciat Antonio David en el seu canal.