Primer pla d'Antonio David Flores amb cara seriosa a les portes del jutjat

Antonio David Flores troba la manera de protegir la filla d'Olga Moreno

Antonio David Flores ha pres mesures per protegir el benestar dels seus fills

Antonio David Flores tenia pensat fer una connexió en directe el diumenge 20 d'agost, però a l'últim moment va canviar de plans. Va explicar als seus seguidors de YouTube que havia d'ajornar la cita perquè l'havien convidat a la gala Starlite de Marbella. Un esdeveniment al qual curiosament va assistir Marta Riesco la setmana passada per gaudir del concert de Luis Fonsi.

Antonio David Flores es va disculpar amb els fans i va anunciar que havia acceptat la proposta de l'organització. L'ex d'Olga Moreno, que viu a Màlaga, es va traslladar fins a Marbella per escoltar Pitingo en directe, però no ho va fer sol. Ho va fer acompanyat de Rocío Flores, de Manuel Bedmar, de David Flores i de Lola, la filla que té amb Olga Moreno.

Storie d'Antonio David Flores a Instagram posant amb els seus fills i gendre al Festival Starlite
Antonio David Flores protegeix els seus fills petits | @antoniodavidflores, Instagram

Olga Moreno ja va mostrar el seu descontentament quan Marta estava amb Antonio David per un motiu relacionat amb les xarxes. L'empresària no volia que la seva filla estigués exposada a Instagram i va tenir una discussió amb Flores per aquest tema. Olga sempre ha protegit la seva família i prefereix que tots estiguin lluny del focus, ja que Rocío Carrasco continua tenint molta influència.

Antonio David ha trobat la manera de protegir Lola: censurar la seva cara a Instagram. D'aquesta manera pot compartir contingut sense posar en perill la seva privadesa.

Antonio David Flores ja sap com protegir els seus fills

Antonio David ha estat conseqüent amb la darrera petició que va llançar i també ha tapat la cara de David Flores. L'ex d'Olga Moreno no vol que ningú conegui la imatge del seu fill per protegir-lo de l'exposició mediàtica. Últimament se n'està parlant molt, tot per bé, però Flores recorda que és un rostre anònim.

Imatge d'Olga Moreno amb ulleres de sol i Antonio David Flores quan estaven junts com a parella
Antonio David Flores no vol tenir més problemes amb Olga Moreno | GTRES

El youtuber va anunciar a Instagram que no podria fer la connexió, ja que per a ell hi ha alguna cosa que és molt important. Vol gaudir de la família, així que quan va rebre la invitació de Starlite no va dubtar a acceptar.

Per sort, ja sap com compartir-ho amb els seus seguidors protegint la imatge dels fills: ocultant la cara.

El més curiós és que Flores és molt a prop d'un dels seus grans rivals: Kiko Hernández. El tertulià també és a Màlaga, en el seu cas gaudint d'unes boniques vacances amb Fran Antón. Ell també ha anat a la gala on ha estat Antonio David, però per veure un altre concert.