Primer pla d'Alejandra Rubio amb rostre de sorpresa al plató de 'Fiesta'

Alejandra Rubio destapa una informació sobre Daniel Sancho que genera polèmica

Alejandra Rubio ha estat molt criticada a les xarxes socials

Alejandra Rubio ha tornat a fer pública una nova exclusiva sobre Daniel Sancho, però les reaccions no han estat les esperades. I és que, després de compartir noves dades sobre aquest cas, s'ha generat un gran enrenou a les xarxes socials

Des que l'assassinat d'Edwin Arrieta va saltar pels aires, la filla de Terelu Campos s'ha convertit en una de les col·laboradores que més informació mou. I tot gràcies als vincles que uneixen la noia amb el fill de Rodolfo Sancho.

Captura de pantalla d''Así es la vida' on es mostra Alejandra Rubio donant l'última hora del cas de Daniel Sancho
Alejandra Rubio juga un paper molt important en relació amb aquest cas | Mediaset

Segons s'ha sabut aquestes setmanes, Alejandra Rubio té amics en comú amb l'acusat. Posició que li ha permès conèixer i revelar alguna exclusiva sobre l'assassinat del cirurgià.

Tant és així que, des d'aleshores, la col·laboradora de televisió s'ha convertit en una de les persones més recurrents a totes les taules de debat de Telecinco.

Ara, Alejandra Rubio ha revelat noves dades sobre aquest delicat cas, però les reaccions de les xarxes socials no han estat les esperades. I és que molts usuaris no han trigat a carregar-hi contra després de les seves últimes declaracions.

Alejandra Rubio, molt criticada a les xarxes després de destapar noves dades sobre Daniel

Alejandra Rubio ha compartit al programa Así es la vida noves dades sobre la suposada relació que existia entre Daniel Sancho i Edwin Arrieta, abans que aquest fos assassinat. No obstant això, aquesta informació no ha tingut l'acceptació que ella esperava a les xarxes socials.

Durant aquestes setmanes, s'ha especulat amb el veritable vincle que hi havia entre ells. I és que, tot i que s'ha assenyalat que mantenien una relació de parella, el mateix acusat ha confessat públicament que se sentia tancat en "una gàbia de vidre":

Daniel Sancho parlant al seu canal de YouTube amb una gorra
Alejandra Rubio revela noves dades sobre la relació entre Daniel i Edwin | YouTube, Puro Disfrute

"Soc culpable, però jo era l'ostatge d'Edwin, em tenia com a ostatge. Era una gàbia de vidre, però era una gàbia. Em va fer destruir la relació amb la meva xicota, m'ha obligat a fer coses que mai hauria fet".

Ara, i segons ha assegurat Alejandra Rubio en aquest programa, els amics de Sancho li van dir una cosa que seria “clau” per entendre aquesta situació. I és que, segons ha revelat, "hi ha coses d'Edwin que no li quadren" a l'acusat.

Segons han explicat a la influencer, Arrieta "era una persona que no només volia invertir en el seu negoci" a Espanya, sinó també en "negocis d'amics que tenien en comú".

Una situació que va fer saltar totes les alarmes de l'acusat. "[Daniel]diu: 'aquesta persona, de sobte, quin interès que té per ser aquí, per invertir diners'".

A més, Alejandra Rubio ha confirmat que el metge volia "mudar-se a Espanya i comprar una casa per muntar una clínica aquí".

Unes declaracions que no han estat ben rebudes pels usuaris de les xarxes socials. I és que, molts consideren que la televisiva ha volgut beneficiar Sancho, posant en dubte les veritables intencions del mort:

Primer pla d'Alejandra Rubio en una captura d''Així és la vida' el 2 d'agost de 2023
Alejandra Rubio ha estat molt criticada a les xarxes | Mediaset

"Però, amb qui parla per dir tals burrades? Només li falta dir que parla amb l'assassí… Mare meva, quins periodistes de mer**. Així va Telecinco, que no aixeca ni amb dinamita".

Altres, en canvi, han optat per tirar per terra tota la informació que maneja Alejandra Rubio en relació amb aquest cas. Per això, després de deixar clar que no és periodista, diversos internautes han assegurat que “els amics de Sancho ho han negat”. "Diuen que tot el que diu és mentida".

A més, molts creuen que aquest tipus de coses “solen passar quan no tens un mínim de coneixements, però sí un bon padrí”. "Una altra apadrinada més a viure del conte, deixant anar tres o quatre ximpleries i ja està", ha sentenciat una usuària de Twitter.