Muntatge en primer pla de Kiko Hernández i Fran Antón

Kiko Hernández i el contracte que es nega a signar abans del casament amb Fran Antón

Kiko Hernández té molt clar que no està disposat a passar per certes coses

Kiko Hernández està vivint el moment més feliç de la seva vida, ja que ha trobat l'amor i la tranquil·litat sentimental en el seu xicot, Fran Antón. Tant és així que el pròxim 16 de setembre es casaran a Melilla per segellar la seva història i començar a desenvolupar els plans que tenen junts. Plans com ampliar la família que ja han format amb les filles del presentador.

Kiko és a pocs dies de contraure matrimoni amb gran convicció. Una convicció que també l'ha portat a tenir clar que no està disposat a signar un contracte que li han posat sobre la taula. Es tracta d'un contracte que li permetria embutxacar-se una quantitat sucosa de diners.

Kiko Hernández es nega a rubricar un contracte abans del seu enllaç amb Fran Antón

Kiko Hernández fa uns mesos va decidir resoldre els rumors que existien sobre la seva relació amb Fran. Així, públicament a Sálvame, va revelar que eren parella, que estaven molt feliços i fins i tot que l'actor era l'amor de la seva vida. Per tot això, va acabar revelant que es casarien.

Aquesta notícia 'bomba' va generar un enrenou enorme i va despertar l'interès de tot el món. Per això se sap que diverses revistes de la premsa del cor estarien disposades a pagar l'exclusiva de l'enllaç, que serà d'aquí a unes setmanes. És més, s'estudia la possibilitat que podrien pagar als nuvis per ella ni més ni menys que 30.000 €, com es va revelar fa temps a Informalia.

Tot i això, Kiko sembla que es nega a signar el contracte d'aquesta exclusiva. Tot i que ha trencat el seu habitual silenci respecte a la seva vida personal, té clar que vol mantenir en privat el dia més feliç de la seva vida. Vaja, que no vol guanyar diners amb aquest moment i no rubricarà cap acord per vendre'ls a cap mitjà.

Primer pla de Kiko Hernández plorant al plató de ‘Sálvame’
Kiko Hernández hauria rebutjat fer una exclusiva del casament | Mediaset

Hernández i Antón desitgen viure el casament sense pensar en càmeres i sense incomodar els seus convidats amb flaixos de revistes. Volen gaudir d'aquell instant inoblidable a la intimitat amb els seus familiars i amics, res més.

Kiko Hernández: les últimes dades del casament amb Fran Antón

Kiko Hernández, a través de les seves xarxes socials, ha anat revelant detalls del seu enllaç esmentat. Per exemple, les últimes dades que ha ofert és que serà el dia 16 de setembre a Melilla, la terra natal del seu xicot. Pel que sembla, la cerimònia s'oficiarà al saló daurat de l'ajuntament.

Després, els nuvis i els convidats aniran a l'Hotel Meliá Puerto, un dels millors de la ciutat, per gaudir del banquet i la festa. Festa que, com ell ja va revelar al Deluxe, serà molt especial. I és que “com que Fran és un home de teatre i jo estic començant en aquest món, volem que sigui com una representació”.

“Sí, que cantin els nostres amics, que sigui com una obra de teatre que s'allargui fins a les tantes del matí”.

Fran Antón i Kiko Hernández a 'Viernes Deluxe'
Kiko Hernández està ultimant els detalls del seu enllaç amb Fran Antón | Instagram, @kikohernandeztv

L'excol·laborador de Sálvame també ha anat al llarg d'aquest temps revelant quins famosos hi haurà entre els convidats. Sabem que comptarà amb la presència de Belén Esteban, María Patiño, Lydia Lozano, Matamoros, Chelo García Cortés i Marta López. Sense oblidar-nos que també hi assistirà Rocío Carrasco amb Fidel Albiac.

Kiko segurament voldrà que també estiguin al seu costat les 'altes esferes' de La Fàbrica de la Tele i fins i tot Jorge Javier. Però aquest últim, que fa mesos que està allunyat del focus mediàtic i és poc amic dels casaments, encara es desconeix si l'acompanyarà en aquest important pas que farà. Caldrà esperar per sortir de dubtes.