Primer pla de Gloria Camila Ortega amb el rostre decantat i seriós

Gloria Camila mostra una foto de José Ortega Cano que confirma tots els rumors

Gloria Camila l'ha pujat a les xarxes socials

Gloria Camila és avui novament protagonista de l'actualitat de la premsa rosa. El motiu és que ha compartit una fotografia a xarxes on apareix el seu pare, José Ortega Cano. Es tracta d'una imatge molt aclaridora, perquè ve a confirmar totes les xerrameques que hi ha sobre tots dos i sobre ella en particular.

Gloria Camila amb aquesta publicació el que ha fet és deixar de manifest que el que s'hi ha rumorejat és veritat i punt.

Gloria Camila comparteix la imatge que revela la veritat

Gloria Camila, que ha revelat la bona relació que té amb el seu nebot i que no participarà a GH VIP, ha realitzat una publicació contundent. Diem contundent perquè amb ella ha esclarit diversos rumors que existien al voltant de la seva figura.

Ella ha pujat al seu compte d'Instagram una fotografia on apareix a l'interior d'un vaixell amb el pare. I aquesta l'ha acompanyat del text següent: “Avui anem de passeig per les aigües xipioneres”.

La primera especulació que ha confirmat amb aquesta instantània és la relació tan especial que té amb Ortega. És tan gran l'enllaç que els uneix que aquest estiu no ha dubtat a dedicar part de les vacances a compartir uns dies amb ell.

José Ortega Cano i Gloria Camila Ortega a l'aniversari de 'El Turronero'
Gloria Camila ha confirmat com està d'unida al torero | GTRES

La segona xerrameca que també ha indicat que és veritat és que ha triat Chipiona, la terra natal de la seva mare, Rocío Jurado, per desconnectar. Ha demostrat que res millor que aquest lloc, on ha viscut tants bons moments, per gaudir del bon temps i de la platja.

I, per descomptat, Gloria Camila també ha confirmat amb la imatge que continua mantenint una estupenda relació amb la seva família materna. És clar, perquè a la ciutat gaditana s'ha retrobat amb els oncles, Gloria i Amador, així com amb els seus cosins. Per això ha tornat a reiterar indirectament que els mediàtics del clan continuen units i fent front comú contra la seva 'enemiga': Rocío Carrasco, la seva germana.

Gloria Camila no ha deixat indiferent ningú amb la seva publicació

Gloria Camila és perfectament conscient de l'interès que ella i la seva família generen. Per aquest motiu, segur que sabia que les seves imatges a la terra de la seva mare generarien enrenou a les xarxes socials. Això és precisament el que ha passat les últimes hores entre els que la defensen i els que la critiquen.

Molts seguidors de la filla d'Ortega Cano li donen suport en tot el que fa, sigui el que sigui. Ara han volgut aplaudir-la per apujar la publicació que ens ocupa i per ser a la ciutat gaditana amb el seu progenitor. Ho han exposat amb missatges com: “Que orgullosa que estaria 'La Jurado' de la seva filla Gloria”.

“Com estima i respecta les seves arrels i el seu pare”, “Que bonic veure el pare i la filla tan units. Que Déu els beneeixi i perduri aquest amor per a tota la vida, que ningú els separi”, “Gaudeixin molt. Les vacances en família són sempre el millor” i “Que bona filla que ets, sens dubte, ets la salvació del teu pare”.

Gloria Camila tombada, amb cara feliç, sobre un llit
Gloria Camila ha provocat un nou i controvertit debat a les xarxes | Instagram, @gloriacamilaortega

Gloria Camila, no obstant, també ha rebut missatges en contra, sobretot, dels que creuen que torna a provocar triant Chipiona com a destinació de vacances. Ho han manifestat amb comentaris com aquests altres: “No sé què hi pinteu, la veritat”, “Aneu a provocar o què?”. i “Vaja, home”.

Als que també s'uneixen: “Mare meva, quin quadre”, “Això és el que volia la filla, tenir el seu pare només per a ella. I ho ha aconseguit” i “Que ridículs tots dos. El que cal fer per poder facturar”.