Primer pla de María Teresa Campos a la foto familiar de Nadal

La causa de la mort de Maria Teresa Campos, la reina de televisió

María Teresa Campos ha mort als 82 anys

La notícia va sortir a la llum al programa Fiesta gràcies a la generositat d'Alejandra Rubio, néta de María Teresa Campos. La jove treballa de col·laboradora en aquest espai i va avisar que no hi podria anar. Va explicar la veritat: María Teresa havia ingressat a l'hospital “en un estat greu”, segons les paraules de Fiesta.

Maria Teresa Campos és la gran reina de la televisió, mestra dels actuals presentadors. Per aquest motiu, l'última hora no va trigar gaire a convertir-se en el tema del moment. Molts mitjans van canviar la seva estratègia per centrar-se en l'estat de salut de Campos.

Primer pla de María Teresa Campos somrient a càmera
María Teresa Campos ha sigut la reina de la televisió | Europa Press

María Teresa ha passat els darrers anys de la seva vida al costat de Carmen Borrego i Terelu Campos. Aquesta última va ser la primera a reconèixer que la seva mare tenia “un problema cognitiu important”. Això ha estat la causa de la mort, lamentablement no ho ha pogut superar.

També hem de recordar que la Maria Teresa va ingressar a l'hospital a causa d'una “insuficiència respiratòria”. El Centre Mèdic va emetre un comunicat a petició de la família Campos perquè no hi hagués dubtes ni especulacions.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María Teresa Campos va ingressar en un estat delicat

La situació va ser delicada des del primer moment, per això Terelu Campos va compartir un comunicat.

“La pacient Sra. María Teresa Campos Luque continua ingressada a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz, on va ser hospitalitzada ahir per un quadre d'insuficiència respiratòria aguda. La seva situació clínica ha empitjorat les últimes hores, sent actualment molt greu”.

Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Terelu Campos, als voltants de l'hospital on està ingressada María Teresa Campos el dia 3 de setembre de 2023
Terelu Campos no s'ha separat de la seva mare | GTRES

Les paraules anteriors pertanyen al comunicat emès per l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz. El problema cognitiu de María Teresa va empitjorar els últims temps i les seves filles la van ingressar per sotmetre-la a unes proves. Lamentablement, va travessar una crisi que no va aconseguir superar.

Maria Teresa ha marxat acompanyada dels seus familiars i amics. Terelu Campos s'ha encarregat de trucar a totes les persones que eren importants per a ella, com ara Belén Rodríguez. Rocío Carrasco també ha estat a l'hospital i en cap moment va donar detalls sobre la malaltia que tenia, però les seves filles sí que han donat les dades importants.