Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb cara d'ensurt mirant cap a un costat

Ana Rosa Quintana va tenir un problema amb María Jiménez que ha tornat a veure la llum

Ana Rosa Quintana i l'artista van protagonitzar una de les baralles més recordades de la història de la televisió

Ana Rosa Quintana ha tornat a convertir-se en el centre de totes les mirades, i tot gràcies a un dels vídeos més recordats de la seva carrera professional. I és que, després de la mort de l'artista María Jiménez, un usuari de Twitter ha rescatat la gran baralla que totes dues van protagonitzar el 2004.

Aquest dijous, 7 de setembre, de matinada, ha mort a Sevilla aquesta coneguda cantant espanyola amb 73 anys. Pèrdua que s'ha produït tan sols dos dies després de dir adeu a un altre dels rostres més famosos del nostre país.

María Jimé,ez amb una camisa rosa florejada i el rostre seriós
María Jiménez ha mort amb 73 anys | Mediaset

Aquesta trista pèrdua ha estat anunciada, a través d'un comunicat remès a Europa Press, pels familiars de la víctima. "Amb profunda tristesa i dolor, acomiadem avui María Jiménez, dona estimada i respectada pel seu compromís infrangible amb la família, amics i admiradors".

Com es podia esperar, les xarxes socials no han trigat a omplir-se de missatges de suport per a la família. Tot i això, n'hi ha que han volgut compartir, a manera de tribut, alguns dels moments televisius més èpics d'aquesta coneguda cantant.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Un exemple d'això ha estat el fragment que ha rescatat un usuari de Twitter, protagonitzat per María Jiménez i la mateixa Ana Rosa Quintana.

I és que, el 2004, aquestes dues dones van tenir un fort enfrontament, en ple directe, al plató de Sabor a ti. I tot a conseqüències de les declaracions que alguns convidats van fer sobre l'artista i que no la deixaven en gaire bon lloc.

Ana Rosa Quintana es va enfrontar a María Jiménez en directe: "No tens raó"

Ana Rosa Quintana i María Jiménez van protagonitzar un fort enfrontament durant una de les emissions del ja desaparegut programa, Sabor a tu. Un cara a cara que ja forma part de la història televisiva del nostre país i que ara acaba de rescatar un usuari de Twitter.

Aquesta gran baralla es va produir el gener de 2004, quan la carrera d'aquesta periodista madrilenya encara estava lligada a Antena 3. En aquell moment, havia esdevingut una de les presentadores més importants, no només dins de la cadena, sinó de tot el nostre país.

Muntatge María Jiménez amb Ana Rosa amb cares somrients
Ana Rosa Quintana i María Jiménez es van enfrontar en ple directe | GTRES, España Diario

Per part seva, María Jiménez era coneguda en aquella dècada per ser un dels personatges més polèmics de tota l'actualitat social espanyola. Aquell dia, la cantant no va dubtar a despenjar el telèfon per respondre totes les acusacions que s'hi estaven abocant.

"Esteu pagant tots aquests personatges parlant malament de mi. Senyors, que em teniu fins al mateix c***", va dir l'artista, a crits, mentre que Ana Rosa Quintana intentava explicar-li el que estava succeint:

"A veure, María, una cosa… Perdona'm, María, Ningú aquí… En aquest programa sempre se t'ha defensat, María. No tens raó".

Però els intents de la presentadora per tranquil·litzar l'artista van ser en va. I és que, lluny d'abandonar el to agressiu de la conversa, la cantant va continuar atacant amb duresa la televisiva.

"Et dic a qui la vas haver de x***** per arribar on ets?", li va amollar Jiménez, posant en dubte com havia aconseguit ser 'la reina dels matins'. "Què? Perdona?", li va preguntar Ana Rosa Quintana, visiblement enfadada per les acusacions de l'artista.

Després d'assimilar les insinuacions sobre la seva carrera professional, la prestadora de televisió va desafiar la balladora que digués el nom de la persona a qui s'estava referint.

Plànol curt d'Ana Rosa Quintana amb rostre seriós presentant 'El programa d'Ana Rosa'
Ana Rosa Quintana va desafiar la cantant que expliqués tot el que sabia sobre això | Mediaset

"No, no, María. Digues-ho tu, perquè arriba un moment… Vegem, aquí ens estem confonent tots. Mira, María, jo t'he defensat sempre", va assegurar Ana Rosa Quintana, a continuació.

Després, i en un intent per defensar-se davant dels atacs de la cantant, la comunicadora madrilenya va voler fer públics els seus estudis superiors. A més, no va tenir problemes a compartir també part de la seva experiència laboral:

"Jo he estudiat 5 anys de periodisme, he estat corresponsal a Nova York… He fet moltes coses per arribar on soc". Tot i això, i malgrat les seves explicacions, María Jiménez ha assegurat que Ana Rosa Quintana no tenia "educació".