Primer plànol de José Ortega Cano amb rostre neutre durant l'esdeveniment Cajasol a Sevilla a l'abril de 2023

José Ortega Cano: què feia mentre Ana María Aldón anunciava la seva nova boda

José Ortega Cano va acudir a un esdeveniment familiar important, mentre que la seva ex anunciava en directe el seu enllaç amb Eladio

José Ortega Cano sembla que estava molt ocupat mentre la seva exdona, Ana María Aldón, anunciava el seu compromís amb Eladio a la televisió. I és que, en aquell mateix moment, ell i la resta d'aquest conegut clan era a Chipiona celebrant una data molt important.

El 18 de setembre de 1944, va néixer a Chipiona una de les seves veïnes més il·lustres: Rocío Jurado. Per això, aquest diumenge, 79 anys després d'aquest esdeveniment, tots els seus éssers estimats es van desplaçar fins a aquesta ciutat gaditana per dedicar-li un nou homenatge a l'artista.

Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano, tots dos amb cares serioses
José Ortega Cano s'ha perdut la petició de mà d'Ana María Aldón | España Diario

Com s'esperava, José Ortega Cano no ha volgut perdre's aquest moment per res al món. Cosa que ell mateix ha confessat, de manera molt concisa, davant les càmeres d'Europa Press.

Tot i això, el torero no ha estat sol. Tal com ha transcendit les últimes hores, Gloria Mohedano i el seu marit, José Antonio, també s'han desplaçat fins a Chipiona per celebrar amb tota mena de luxes aquesta data tan especial.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

José Ortega Cano celebra l'aniversari de Rocío Jurado, mentre que la seva ex anuncia la seva boda

José Ortega Cano s'ha traslladat aquest diumenge, 17 de setembre, fins a Chipiona, ciutat natal de Rocío Jurado, per celebrar el seu 79è aniversari. Un esdeveniment que s'ha produït un dia abans de la data oficial. Per això, Gloria Mohedano no ha tingut més remei que explicar què és el que ha passat.

“Avui, de fet, és l'aniversari d'Amador. Demà seria el d'ella, però per circumstàncies ho hem hagut de celebrar avui”, ha assegurat la cunyada de José Ortega Cano.

Rocío Jurado i José Ortega Cano, en una imatge d'arxiu, tots dos amb rostre seriós
José Ortega Cano viatja fins a Chipiona per celebrar el 79è aniversari de Rocío Jurado | Europa Press

Tot i això, i malgrat el canvi de data, aquest bonic tribut no ha estat exempt de contratemps. I és que, tal com ha confirmat Gloria, “el temps no està acompanyant gens”.

Tanmateix, i malgrat el temporal, José Ortega Cano i la resta de la família Mohedano van continuar amb aquest homenatge. “Ella tindrà les seves cosetes amb aigua i sense”, confirmava la germana de 'La más grande'.

Ara bé, a causa de les pluges i de les complicades condicions climàtiques, van ser pocs els habitants de Chipiona que es van reunir amb aquest mediàtic clan.

L'ex de José Ortega Cano anuncia, en directe, el seu compromís amb Eladio: “No veig un futur sense ell”.

Mentre José Ortega Cano estava celebrant l'aniversari de la Jurado, Ana María Aldón s'ha convertit en la protagonista principal de Fiesta.

Durant l'emissió d'aquest diumenge, 17 de setembre, la dissenyadora no ha tingut cap problema per tornar a confessar, públicament, el seu amor per Eladio. “Jo no veig un futur sense ell”.

De fet, després de parlar sobre el recent enllaç de María Jesús Ruiz, l'ex de José Ortega Cano ha fet una revelació sorprenent. I és que Ana María no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'assegurar que es vol casar amb la seva parella actual.

Ana María emocionada per la demanada de matrimoni del seu xicot Eladio al programa de 'Festa'
Ana María Aldón anuncia la seva boda en ple directe | Telecinco

Tot i que només fa cinc mesos que estan junts, la col·laboradora està totalment convençuda que vol passar amb Eladio la resta de la seva vida. I perquè aquest moment es produeixi, ja hi ha posat una data límit: desembre.

Hores després d'aquesta declaració d'intencions, el mateix empresari ha estat qui s'ha posat en contacte amb el programa. Però el que menys s'esperava Ortega Cano era la petició que Ana María Aldón estava a punt de rebre.

“És una dona espectacular, l'estimo. Quan tens al costat una dona que t'omple, és molt fàcil”, ha assegurat Eladio, abans de proposar matrimoni a la dona de la seva vida. “Amor, et vols casar amb mi?”.

Molt emocionada, l'exdona de José Ortega Cano no ha trigat a respondre aquesta petició. “Per descomptat que sí que vull casar-me amb tu. Sé que fa poc temps, però estic tan convençuda que no m'importa fer el pas”.