Muntatge d'Alejandra Rubio somrient i María Teresa Campos somrient amb un vestit blau

GENT

Alejandra Rubio comparteix l'herència de María Teresa Campos amb una persona especial

Alejandra Rubio decideix fer un pas molt important i compartir el que María Teresa Campos va deixar després de la seva mort

Alejandra Rubio està travessant un moment molt dolç després de confirmar-se la seva relació amb Carlo Constanzia. Tot i que el seu inici va ser molt complicat i ple de rumors, la parella continua gaudint del seu amor.

A les xarxes socials continuen sense compartir fotos junts, però l'última publicació de la neta de María Teresa Campos ha estat aclaridora. La col·laboradora de Fiesta hi apareix al costat de la gossa del fill de Mar Flores en un lloc molt especial per al clan Campos. Concretament a la casa que la veterana presentadora tenia a Màlaga i que ara les filles han heretat.

Alejandra Rubio comparteix el llegat de María Teresa Campos amb Carlos Constanzia: la parella gaudeix de la llar de la presentadora

Alejandra Rubio i el fill de Mar Flores han posat terra pel mig després de l'enrenou mediàtic que va causar la seva relació. Fa una setmana que van ser enxampats regalant-se petons i encara no s'han acostumat a ser al focus de la notícia.

Motiu que els ha portat a fer el seu primer viatge romàntic a Màlaga, un lloc amb molt de significat per a la filla de Terelu. Allà, Alejandra ha compartit l'herència de María Teresa Campos amb Carlo Constanzia allotjant-se a la casa que van heretar de la presentadora. Lecturas publica en exclusiva les fotos de la parella gaudint de la Costa del Sol i dels paratges que regala la capital andalusa.

Muntatge de Carlo Costanzia seriós amb collarets d'or a 'De Viernes!' i Alejandra Rubio somrient a 'Fiesta'
Alejandra Rubio comparteix l'herència de María Teresa amb Carlos Constanzia | e-noticies.cat, Mediaset

Es tracta del vaixell insígnia del clan Campos i la llar que tantes vegades va acollir tant María Teresa com les seves filles. L'únic patrimoni que la periodista es va negar a vendre i que ara ha passat a les mans de les seves dues filles, Terelu i Carmen Borrego.

L'habitatge està situat a prop de la costa, a la platja de Las Acacias, i va ser adquirida fa 15 anys. María Teresa hi solia passar les vacances i ha estat l'enclavament de nombroses reunions familiars. De fet, Carmen va ser l'encarregada d'obrir les portes i de mostrar, mitjançant una exclusiva, cada racó de l'herència.

Ara, després de la trista mort de María Teresa Campos, la casa ha passat a les mans de les seves filles i, en conseqüència, de tots els membres de la família. Inclosa Alejandra Rubio i, és clar, els fills de Carmen.

Alejandra Rubio compta amb l'aprovació de la família

El fet que Alejandra hagi decidit allotjar la seva nova parella a casa de la seva àvia ha cridat molt l'atenció. Sobretot perquè és un lloc molt especial per al clan Campos, ple de records de la veterana presentadora.

Recordem que allà van portar alguns dels estris que María Teresa tenia al pis de Madrid i que les seves filles van buidar fa mesos. Cada racó recorda la vida de Teresa i aquesta continua estant molt present.

Captura d'Alejandra Rubio i Carmen Borrego a 'Así es la vida'
Carmen Borrego veu bé que Alejandra s'allotgi a la casa de Màlaga | Telecinco

Tot i que la relació entre Alejandra i Carlo és molt recent, la col·laboradora ha decidit compartir amb ell l'herència de María Teresa Campos. No obstant això, lluny de molestar la família, aquesta es mostra complaguda que Alejandra faci ús de l'habitatge.

Carmen Borrego va ser la primera a pronunciar-se sobre el fet que la seva neboda s'allotgi allà en les seves visites a la capital andalusa. Ho va fer a Vamos a ver, on va assegurar que no li importava, ja que pertany a tota la família. Així mateix, va explicar que els seus fills, José María i Carmen, també fan ús de l'habitatge quan així ho desitgen.

Per tant, la neta de Maria Teresa compta amb l'aprovació de la seva família per gaudir-ne juntament amb la seva nova parella. I allà es van traslladar en aquell que ha estat el seu primer viatge junts, on han malbaratat amor i complicitat.