Muntatge de fotos de primer pla de Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro, totes dues somrients

Andrea Janeiro, muda amb la nova feina de Belén Esteban que ningú s'esperava

Andrea Janeiro ha vist revelar-se aquesta inesperada dada de Belén Esteban

Andrea Janeiro està gaudint als Estats Units de la vida anònima amb què sempre havia somiat. Allà està treballant a una ràdio, llaurant-se un futur laboral. Però, això no treu que estigui al dia del que passa a la vida de tota la seva família.

Andrea Janeiro, per exemple, ha sabut que el seu pare, Jesulín, ha signat un contracte milionari per estar a la televisió. Així mateix, està al dia que la seva mare, Belén Esteban, està intentant reinventar-se després el final de Sálvame. I sembla que ho està aconseguint, d'acord amb la informació que ara s'ha revelat.

La jove ha sabut que la de San Blas ha estat en una cita importantíssima en la qual ningú s'imaginava que hi comptaria. Una cita que a la qual han anat les cares més rellevants del nostre país als seus respectius sectors. Per això, tothom ha quedat bocabadat i fascinat alhora.

Andrea Janeiro descobreix la inesperada i sorprenent dada

Andrea Janeiro és conscient que el final de Sálvame ha estat dur per a la seva mare. I és que l'allunyava de la televisió i del públic. Tot i que la col·laboradora ha trobat una ràpida solució per seguir estant al focus mediàtic.

La noia sap que tothom s'ha quedat perplex en veure que la seva progenitora ha estat una de les convidades d'un esdeveniment de gran importància al nostre país. Estem referint-nos a la III Velada del Año, que va tenir lloc el passat 1 de juliol, i que organitza el famós youtuber Ibai Llanos.

Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera somrient
Andrea Janeiro s'ha quedat perplexa amb l'esdeveniment al qual ha acudit la seva mare | GTRES

És més, va ser ell qui va anunciar la presència de la dona de Miguel Marcos els dies previs. Ho va fer afirmant: “És veritat, Belén Esteban ve a la Velada del Año. Al mateix recinte hi seran Fede Valverde, Rudy Fernández, Quackity, ella i el meu cosí”.

“Aquesta és la barreja que hem fet aquesta vegada. Ella ens va demanar entrades i vam dir que sí, que hi estava convidada. Ens va demanar entrades fa temps, de fet, i ve amb gent”.

Andrea Janeiro segur que s'ha quedat perplexa en veure-la en aquesta important cita de boxa, celebrada al Cívitas Metropolitano de Madrid. Un esdeveniment on s'han enfrontat al ring Abraham Mateo i Ampeter, Luzu i Fernanfloo o Marina Rivera i Samy Rivers, entre molts altres.

Les entrades exhaurides des de fa dies eren les que ja vaticinaven l'èxit que ha tingut aquesta nova entrega, en què la mare d'Andrea deu haver gaudit enormement. I no només pels combats, sinó també per les actuacions musicals d'artistes de la talla d'Estopa, Rosario Flores, Quevedo, Ozuna i María Becerra.

Andrea Janeiro està al dia dels seus altres projectes

Andrea Janeiro també té molt clares quines són les altres iniciatives en què participarà la seva mare a partir d'ara. En concret, sap que s'entregarà al màxim en la seva tasca com a empresària amb la seva marca d'alimentació Los Sabores de La Esteban.

Belén Esteban sosté un producte de la seva marca mirant a càmera
Andrea Janeiro sap que la seva mare se centrarà en la seva faceta com a empresària | GTRES

Tot i això, el projecte que potser la té més il·lusionada és el que l'uneix a Netflix. Ens estem referint al programa que La Fàbrica de la Tele ha signat amb aquesta plataforma. Es tracta d'un format nou on la col·laboradora i altres companys de Sálvame viatjaran a Amèrica per conèixer a fons el món audiovisual d'allà.

En efecte, amb ella hi seran Kiko Matamoros, Kiko Hernández, María Patiño, Terelu Campos, Lydia Lozano, Chelo García-Cortés i Víctor Sandoval. Encara no se sap quan es començarà a gravar i emetre, però l'expectació és enorme i el vídeo de promoció del projecte està arrasant.