Primer pla d'Adara Molinero plorant mirant a càmera a la palapa de 'Supervivientes 2023'
GENT

Adara Molinero, indignada amb 'Supervivientes': amb Jorge Javier no hagués passat

Adara Molinero es va quedar de pedra en assabentar-se de l'error

Adara Molinero no s'hauria imaginat mai que el seu pas per Superviventes 2023 acabaria així. I és que, durant la gran final ha passat una cosa que, si hagués sigut Jorge Javier Vázquez, possiblement, s'hauria evitat.

Tot i no haver estat present a la darrera gala del format, tots els companys del presentador l'han tingut molt present. Tant és així que, només començar l'emissió, Carlos Sobera no ha volgut deixar passar l'ocasió de dedicar-li unes paraules emotives:

Plànol curt de Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes 2023' amb rostre d'enuig
Jorge Javier Vázquez ha estat molt present a la final de 'Supervivientes' | Mediaset

"Tots els dijous hi hauria de ser, i avui també, Jorge Javier Vázquez. Encara que no hi ets avui aquí, hi ets, perquè aquesta final, company, també és teva. De part de tot el teu equip i de Mediaset, un petó molt fort".

Després d'aquest moment, l'audiència de Supervivientes ha pogut veure una gala plena de sorpresa. Adara Molinero i els seus tres companys han tingut l'oportunitat de retrobar-se amb els seus éssers estimats després de gairebé quatre mesos.

A més, després de descartar de la competició Asraf i Jonan, 'la reina de los realities' i Bosco Martínez-Bordiú han confessat que entre ells hi ha alguna cosa més que una bonica amistat.

No obstant, i malgrat tots aquests moments, la polèmica ha estat la gran protagonista de la nit. I és que, una distracció per part de l'organització ha deixat al descobert un possible tripijoc. Error que, segurament, Jorge Javier Vázquez hauria evitat.

Adara Molinero no s'ho esperava

Adara Molinero i la resta de l'audiència de Supervivientes s'han quedat sense paraules en escoltar les paraules inesperades que ha pronunciat Carlos Sobera. I és que, abans de tancar les votacions, el presentador ha revelat el nom del guanyador.

Després de la sortida de Jorge Javier Vázquez de la televisió, el de Barakaldo s'ha fet càrrec de totes les funcions del seu company dins aquest format. Així, a més de presentar Tierra de nadie, ha passat a oficiar també la gala principal del reality.

Captura del programa 'Supervivents' del dijous 23 de juny de 2023
Adara Molinero s'assabenta de la derrota abans d'hora | Telecinco

Aquest dijous, i després d'eliminar dos dels seus contrincants, Adara Molinero ha lluitat contra Bosco pels 200.000 euros del premi . I, tot i que s'ha alegrat per la victòria del jove, ha passat una cosa que ha aconseguit revolucionar els seguidors del programa.

Després de rebre Asraf i Jonan al plató, Sobera ha dedicat unes paraules als dos superfinalistes d'aquesta edició. Però el que ningú esperava era el que passaria just abans que entrés Molinero a escena.

En aquell moment, els seguidors del programa encara desconeixien qui s'emportaria el premi, ja que les votacions seguien obertes. Tot i això, s'ha colat una error al 'Cue', que el company de Jorge Javier Vázquez no ha sabut veure a temps.

Bosco Martínez Bordiú a la final de Supervivientes amb Carlos Sobera i Laura Madrueño
El company de Jorge Javier revela el guanyador sense voler | Mediaset

Després de rebre Bosco al plató de Telecinco, Carlos Sobera ha pronunciat unes paraules en honor a Adara Molinero i al seu pas pels Cayos Cochinos:

"Rebem la segona finalista, Adara, que també està a un passet d'aconseguir aquest premi final. Va entrar com a 'reina dels realities' i en surt com una supervivent de campionat. Ens ha fet riure, plorar, ha demostrat el seu caràcter, ha superat totes les pors i fins i tot ha trobat l'amor".

Ha estat en aquest moment quan el televisiu ha revelat un possible tripijoc per part de l'organització. I és que, el company de Jorge Javier Vázquez no se n'ha adonat que estava desvetllant abans d'hora el nom del guanyador.

"No ha guanyat, però s'ho hauria merescut com tots els altres", ha assegurat el presentador, deixant fora de la competició Adara Molinero.

Com calia esperar, els seguidors del format no han trigat a carregar durament contra Superviventes a través de les xarxes socials.

"Espero que aclareixin el que ha dit Carlos a l'entrada d'Adara Molinero a plató. Perquè ha dit clarament que ja havia perdut, i els telèfons seguien oberts", ha sentenciat un usuari de Twitter.