Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb rostre molt seriós en un plató de Telecinco
GENT

Jorge Javier Vázquez dona el cop definitiu a Telecinco: no el podran perdonar

El lleig gest de Jorge Javier Vázquez als seus companys de la cadena

Fa unes setmanes, Jorge Javier Vázquez llançava un comunicat via Instagram en què confessava la seva retirada de manera definitiva de tots els mitjans. El motiu de la baixa laboral? La seva salut mental, que s'ha vist darrerament truncada per tot un seguit de circumstàncies.

Entre elles, el final precipitat de Sálvame, que va agafar el mateix presentador i tots els seus col·laboradors per sorpresa. I és que per a Jorge Javier Vázquez va ser un moment molt dur perquè sense aquest espai vespertí no sabia com tirar endavant.

Tot i que, segons alguns teleespectadors, això no seria del tot cert a jutjar pel que va fer el mateix Jorge Javier Vázquez amb el programa. I és que el de Badalona va donar el cop definitiu no només a Telecinco, sinó també a tots els seus amics de Sálvame.

Jorge Javier Vázquez rebutja Sálvame?

L'absència de Jorge Javier Vázquez al final de Sálvame va ser tan sonada que encara avui se'n segueix parlant. I és que, si bé el presentador es troba de baixa, la veritat és que, malgrat això, van ser molts els teleespectadors que s'esperaven veure'l aparèixer al comiat d'aquest programa.

Cosa que, finalment, no va passar com bé se sap. Tot i que, segons es va saber per diversos mitjans, Jorge Javier Vázquez sí que va estar present d'alguna manera a l'últim adéu de l'espai vespertí.

Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt emocionat en l'últim capítol de 'En el nombre de Rocío'
Per Jorge Javier Vázquez va ser molt dur haver de dir adéu al programa | Mediaset

Suposadament, el català va trucar a la direcció del programa en el moment del comiat i va viure aquest moment amb molta emoció.

No obstant això, sembla que pels fidels seguidors això no va ser suficient, i ara menys després del que acaba de sortir a la llum. Segons Esdiario, durant el final de l'espai, Jorge Javier Vázquez no s'hauria dignat a encendre la televisió per veure'l.

Tampoc es va acomiadar del programa a les xarxes socials i,  el que va semblar més lleig als seguidors, va ser que tampoc no li van fer un petit homenatge a una de les estrelles del programa i gran amiga seva, Mila Ximénez.

"Ni tan sols ha tingut un detall amb qui va ser la nostra estrella i amiga íntima de Jorge Javier, Mila Ximénez", deia l'entorn proper als col·laboradors de Sálvame.

Un gest de Jorge Javier Vázquez que podrien no perdonar, qui sembla que s'ha volgut desprendre definitivament del programa que va presentar durant 14 llargs anys.