Primer pla d'Ana Terradillos mirant a càmera somrient

Ana Terradillos va revelar fa temps qui era el seu xicot: tot el que se sap

Ana Terradillos i la seva història d'amor amb un galerista d'art famosos

Ana Terradillos ha començat aquesta nova temporada televisiva amb magnificència, convertint-se en la nova 'reina dels matins' amb La mirada crítica. La presentadora reconeixia estar “molt il·lusionada” per aquest nou projecte. Després d'uns mesos molt intensos de treball, finalment, el projecte ha arrencat i les primeres dades recollides estan sent molt bones.

La periodista porta tota una vida dedicada als mitjans de comunicació, i els últims anys, Ana ha aconseguit convertir-se en una de les cares imprescindibles dins de Mediaset. Tot i la llarga trajectòria que porta al focus, la presentadora sempre ha optat per mantenir la seva vida privada allunyada de la pública.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

No obstant això, Ana tampoc té cap problema a obrir-se una mica sobre la seva vida personal. Va ser fa uns quants mesos quan la periodista parlava sobre la bonica història d'amor que té amb la seva parella, el galerista d'art Jorge Alcolea.

Ana Terradillos es va sincerar sobre la història d'amor

La presentadora va agafar el relleu d'Ana Rosa mentre estava de baixa per la seva malaltia. Ana Terradillos no va dubtar a mostrar el suport a la cadena per la gran oportunitat que va suposar per a ella. "Em va fer respecte substituir 'La reina dels matins'. Sempre li estaré agraïda per donar-me l'oportunitat, per fixar-se en mi i treure'm brillantor i a Mediaset per apostar per mi", va confessar a Diez Minutos.

Primer pla d'Ana Terradillos mirant a càmera
Ana Terradillos va parlar sobre la seva història d?amor amb el galerista Jorge Alcolea | GTRES

La presentadora fa dècades que està dedicada al periodisme, però els seus últims anys a Mediaset li han servit per convertir-se en una peça fonamental del grup audiovisual. Tot i que prefereix que la seva vida privada no interfereixi en la pública, una cosa molt complicada avui dia, l'Anna ens acostava una mica al seu costat més personal.

Va ser en aquesta mateixa entrevista per a Diez Minutos quan Ana va parlar com mai sobre la seva història d'amor amb Jorge Alcolea, un conegut i prestigiós galerista català.

Ana Terradillos troba un gran suport al seu "marit"

Encara que no estan casats, és com si ho estiguessin, ja que l'Anna s'hi refereix com "el meu marit". "És galerista d'art, una persona a qui encanta el món del periodisme. Està molt orgullós del que faig, i jo del que fa ell", confessava.

Ana Terradillos a La Mirada Crítica aquest dimarts 12 de setembre
Ana Terradillos presenta 'La mirada crítica' | Mediaset

No hi ha dubte que Jorge haurà estat de gran suport per a la periodista, sobretot per fer front als nervis i la voràgine que comporta posar-se al capdavant d'un nou programa.

"És un suport fonamental en moments complicats. M'ajuda molt i n'estic molt contenta", confessava a Diez Minutos fa uns mesos. A més, encara que ell és català, tots dos viuen junts a Madrid: "És de Barcelona, treballa aquí i vivim junts", assegurava.

Tot sembla indicar que Ana Terradillos està travessant una etapa daurada on la vida li somriu tant en l'àmbit professional com personal. Tot i que la veritat és que res no ha vingut regalat a la presentadora. Ana va començar el seu camí dins del món de la comunicació molt aviat, dedicant-se gran part de la carrera al terrorisme internacional o informació d'Interior.