Primer pla d'Ana Terradillos presentant per primera vegada 'La mirada crítica' a Telecinco

Ana Terradillos fa una promesa després d'estrenar el nou programa a Telecinco

Ana Terradillos ha començat el seu camí al capdavant de ‘La mirada crítica’

Ana Terradillos és una de les cares més conegudes dels matins de Telecinco. I és que ha estat exercint com a col·laboradora i com a presentadora fins i tot d'El programa d'AR. Tot i que avui ha fet un pas més convertint-se en conductora d'un espai propi: La mirada crítica.

Ana Terradillos ha iniciat així una nova temporada per a Mediaset i ho ha fet prometent una cosa a tots els espectadors. Aquesta ha estat la seva manera de deixar-los clar què poden esperar d'aquest nou format i fins i tot del seu treball.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ana Terradillos fa una declaració d'intencions a l'estrena de La mirada crítica

Ana Terradillos és una periodista que durant molt de temps ha estat treballant amb Ana Rosa. Però ara que aquesta se n'ha anat a les tardes, ella ha estat l'escollida per donar començament als matins de Telecinco. En concret, per presentar La mirada crítica, un espai ‘rescatat’ que va tenir com a conductors figures com Vicente Vallés i María Teresa Campos, entre d'altres.

Captura de pantalla de 'La mirada crítica' mostra Ana Terradillos presentant feliç el programa
Ana Terradillos ha començat el programa amb tota una declaració d´intencions | Mediaset

Ella ha estrenat aquest dilluns, 11 de setembre, aquest format i ho ha fet deixant clar al públic com afronta aquest repte professional. Així, ha manifestat: “Amb els nervis del primer dia, heretem aquesta primera hora del matí. I també amb molta il·lusió i també amb una enorme responsabilitat”.

En aquest punt és quan Ana ha fet una promesa als espectadors de Telecinco. Exactament, ha dit: “Amb el millor equip possible, això us ho prometo, i el rigor periodístic com a bandera, els explicarem l'actualitat política, social i econòmica des d'una nova mirada crítica. Sentiran el pols del carrer, estem amb aquest compromís”.

“Amb totes les respostes i tots els punts de vista, molesti a qui molesti. L'important per a nosaltres són vostès i ens ocuparem dels temes que realment els interessen”.

Paraules després de les quals ha donat pas als corresponsals que el programa ha enviat al Marroc per cobrir la notícia del terratrèmol que ha provocat milers de morts. Un tema aquest que ha comptat amb les opinions dels col·laboradors habituals dels matins com Eduardo Inda.

D'aquesta manera ha començat Terradillos el seu nou camí a Mediaset, que la veritat és que sembla la continuïtat del que tenia fins ara. Nou nom per al programa, però la mateixa essència del seu treball a El programa d'AR. Sense oblidar que compta amb el mateix equip, així que novetat allò que es diu novetat no és gaire.

Ana Terradillos genera les primeres reaccions

Ana Terradillos ha aconseguit no deixar indiferent ningú avui amb els primers compassos de La mirada crítica. Ràpidament a les xarxes s'ha començat a parlar de l'estrena i la veritat és que ha aconseguit generar força crítiques. Sobretot perquè la declaració d'intencions que ha realitzat ha estat qüestionada pels internautes.

En efecte, ha rebut diferents missatges en contra. Exemples són aquests: “Rigor periodístic té la poca vergonya de dir l'amiga de Villarejo” i “Com pot veure la gent el vostre NO-DO?”.

Primer pla d'Ana Terradillos somrient a 'Cuatro al día'
Ana Terradillos ha aconseguit missatges en contra a la seva estrena | Mediaset

Als que s'han unit altres: “Arrenca la mateixa merd*, però amb diferent collaret”, “Buf, una altra vila-reixa” i “Amb Eduardo Inda bordant com sempre. No, gràcies. Prefereixo quedar-me amb Silvia Intxaurrondo i Jaime Cantizano a TVE”.

Això sí, segur que aquests atacs no fan minvar les ganes d'Ana Terradillos d'afrontar aquest projecte. Ganes desbordants que ja va exposar fa uns dies públicament: “Estic molt il·lusionada. I també feliç per assumir el gran repte professional que suposa agafar les regnes d'aquest programa amb tant de prestigi i de solera”.