Muntatge de bitllets al fons, Ana Soria somrient amb el cap tort i Enrique Ponce somrient en vestit blau
GENT

Ana Soria no té res a veure en la darrera decisió que ha pres Enrique Ponce

El que ha decidit el torero Enrique Ponce ho ha fet sense tenir en compte la seva actual parella Ana Soria

Enrique Ponce s'acomiadarà dilluns que ve dels seus incondicionals a la plaça de toros de Burgos. El torero, que es troba enmig de la que serà la seva darrera temporada com a matador de toros, està gaudint d'una gran acollida per part del públic. En total seran gairebé dues desenes de places les que el valencià trepitgi, arenes que ha elegit sense que tingui res a veure en la seva decisió Ana Soria.

El torero ha dissenyat una última temporada amb prop de 20 curses de toros. Són moltes les places on podria fer el passeig, però en aquest cas Enrique Ponce va triar el Coliseum per acomiadar-se dels seus Sampedros.

Primer pla d'Enrique Ponce amb la cara molt seriosa mirant a càmera

De l'esmentada capital castellanolleonesa, Enrique Ponce en guarda records molt especials. De fet, és possible que sigui un dels toreros que més vegades ha fet el passeig a l'antiga plaça de Burgos.

Ana Soria està al marge de les darreres decisions del torero

"Far la vista enrere significa això, nostàlgia, emotivitat i recordar totes les tardes en què anaves per primera vegada...", ha reconegut l'ex de Paloma Cuevas. "Des del principi crec que hi ha hagut una comunió molt bonica, per això ha estat sempre una plaça molt especial per a mi", reconeixia sobre la plaça de Burgos.

Durant una xerrada amb un mitjà local, el torero ha destacat que en el record guarda en concret dues tardes. Una en què es va indultar un toro, Gamarro. Un fet que ja forma part de la història de la plaça de toros burgalesa.

I una altra en què va tallar una cua al toro de Puerta. Aquests són, segons Enrique Ponce, els seus moments més especials a l'esmentada arena.

Muntatge d'Enrique Ponce somrient en vestit rosa i Ana Soria somrient

Referint-se a aquesta temporada tan especial per a ell, Ponce ha reconegut que està sent "molt emotiva". De les places en què ha torejat fins ara, Ponce té clar amb què es queda. "Amb l'afecte i el lliurament de la gent i l'afició, des de la rebuda fins al comiat".

Enrique Ponce està sorprès amb l'acolliment que està tenint la darrera temporada

Una experiència que està superant amb escreix el que s'imaginava al principi tal com ell mateix ha donat a conèixer. "Jo esperava una cosa així com el que està passant, però jo crec que està desbordant les meves expectatives, no sé si em mereixo tant", assegurava.

Mentrestant, Ana Soria està sent testimoni d'aquest moment tan important en la trajectòria de la seva parella com a torero. L'almerienca s'ha atrevit a acompanyar la seva parella en algunes de les places en què ha participat. Ana Soria, una mica allunyada de la multitud, va poder captar el moment de la sortida a les espatlles de Ponce de la plaça llevantina.

Enrique Ponce vestida de torero és aixecat per un grup de persones mentre altres fan fotos amb els seus telèfons mòbils. Storie de Ana Soria a Instagram

Al comiat d'Enrique Ponce del públic d'Alacant també va voler estar Bianca, filla menor del torero. Precisament el torero va aprofitar la presència de la jove per brindar-li el quart toro de la tarda.

➡️ Gent

Més notícies: