Muntatge d'Ana Soria de perfil amb un vestit mirant Amelia Bono amb roba de carrer, totes dues separades per una retallada de la cara d'Enrique Ponce seriós mirant al capdavant

GENT

Ana Soria i Amelia Bono, cada cop més a prop després dels rumors sobre Enrique Ponce

Ana Soria és protagonista d'informacions que l'acosten a la situació que travessa Amelia Bono

Ana Soria fa dies que s'ha posat a primera línia del focus mediàtic. I, com cal imaginar, ha adoptat aquesta posició perquè han aparegut noves dades sobre la seva relació amb Enrique Ponce.

En concret, cada cop cobren més pes les notícies que indiquen que Ana Soria es troba en una situació que l'acosta a Amelia Bono. Sí, que, igual que aquesta ha trencat amb el seu marit, hauria posat fi a la seva història d'amor amb el torero.

Ana Soria podria estar molt a prop de patir el mateix revés que Amelia Bono

Ana Soria s'ha convertit en protagonista de la premsa rosa des que va sortir a la llum la seva relació amb Ponce. Una relació que va estar al disparador per la gran diferència d'edat entre els dos, 27 anys, i per la seva situació. Ens estem referint que s'acabava de separar, per a sorpresa de tots, de la que havia estat la seva dona durant 25 anys, Paloma Cuevas.

Des d'aquests començaments, cap al 2020, ella ha vist que la seva història d'amor ha estat sempre en dubte. I, tot i que han aconseguit callar boques mantenint-se units, continua sent així.

Encara més, aquests dies, Ana ha comprovat que un gest seu ha tornat a fer que cobrin força les informacions sobre una possible ruptura amb Enrique. El motiu que els ha fet esclatar ha estat que ella ha esborrat de les xarxes socials totes les fotografies que tenia amb ell. I és que no s'entén que hagi fet això si al darrere no hi ha una separació.

Enrique Ponce i Ana Soria, passejant pels carrers de Madrid, tots dos amb rostre seriós
Ana Soria ha esborrat totes les fotos públiques amb Enrique Ponce | GTRES

I precisament això és el que ha fet que sigui comparada amb Amelia Bono, que estigui molt a prop d'aquesta mediàticament parlant. La raó és que la filla de José Bono ha copat totes les revistes per haver trencat, de manera definitiva, amb el seu marit, Manuel Martos. Després d'una primera separació i una reconciliació inesperada, sembla que ara ja no hi ha marxa enrere.

Vaja, que, vist el que s'ha vist, cobra força la possibilitat que Soria pugui estar molt aviat en la seva situació. Ni més ni menys que gaudint novament de la seva solteria.

Muntatge de Manuel Martos somrient amb corbata al costat d'Amelia Bono somrient amb els cabells recollits i unes arracades grans d'or i una alarma
Ana Soria podria seguir el camí d'Amelia Bono, separar-se de la parella | e-noticies.cat, Europa Press

Última hora: Ana Soria resol la situació a la seva manera

Ana Soria, com sempre ha fet, ha preferit mantenir-se en silenci davant de tot el que s'està dient sobre la seva relació amb Enrique Ponce. Però, a la seva manera, ha intentat tancar-ho i calmar les aigües mediàtiques. Ho ha fet compartint a les seves stories una imatge d'ella en un temptader, veient torejar una vaquilla al valencià.

Storie de Ana Soria a Instagram amb Enrique Ponce torejant el 29 de febrer de 2024
Ana Soria ha decidit tancar les especulacions | Instagram, @anasoria.7

Això sembla indicar que l'estudiant d'Almeria segueix amb ell, encara que resulti incomprensible el seu acte d'esborrar les fotos junts de xarxes. Tot i això, aviat tindrà la possibilitat de confirmar o desmentir completament l'estat de la seva situació sentimental. Ho podrà fer de manera pública.

Ens estem referint que ell torna a les arenes el pròxim 17 de maig a la plaça de Nimes. Si l'Ana decideix acompanyar-lo i estar al seu costat en un moment tan important, es tancaran totes les xerrameques sobre la possible ruptura. Tot i això, si falta a aquesta cita, aquelles tornaran a disparar-se i novament seran perseguits per la premsa.

➡️ Gent

Més notícies: