Fotomuntatge d'Eva Soriano amb una imatge de Maxi Iglesias i un cor de fons

GENT

Eva Soriano i el seu polèmic romanç amb un guapo i famosíssim actor

La presentadora Eva Soriano està enhorabona i és que aquest dilluns 4 de març, la catalana fa 34 anys

Eva Soriano està enhorabona i és que aquest 4 de març, la catalana fa 34 anys. Segur que molts recordareu el seu suposat i breu romanç amb un famós actor espanyol. I és que la notícia va córrer com la pólvora a través de les xarxes socials.

A més, no només amb això, Eva Soriano es va veure embolicada amb una gran polèmica. Estem parlant de l'actor Maxi Iglesias, el qual va saltar a la fama pel seu paper de Cabano a la mítica sèrie Física o química. Segons es va publicar, van ser presumptament vistos fent-se un petó en una discoteca de la capital espanyola.

Va ser el periodista Germán González, al podcast En todas las salsas, qui va treure a la llum aquesta suposada aventura. Segons sembla, Eva Soriano i Maxi Iglesias van intentar passar desapercebuts una cosa que, evidentment, no van aconseguir. I és que van ser descoberts donant curs a la seva passió.

Eva Soriano envoltada d'una gran polèmica

Tota aquesta història es va produir després que Maxi Iglesias i la seva exparella, Stephanie Cayo, es donessin una segona oportunitat. Sembla que la noia s'ensumava alguna cosa, ja que no va dubtar a llançar-li una indirecta sobre la infidelitat a Eva Soriano. Ho va fer mitjançant un comentari en una publicació de la humorista.

Tot va començar quan Eva Soriano criticava les infidelitats al seu programa de ràdio. "Com és possible que la gent estigui sent tan infidel?", es preguntava indignada la catalana. Cal recordar que en aquell moment tothom parlava de la ruptura de Gerard Piqué i Shakira.

D'aquesta manera, l'ex de Maxi Iglesias va comentar unes paraules demolidores. "Dona, em sorprèn que t'ho preguntis tu", va sentenciar. Tot i això, Eva Soriano va optar per no contestar la noia.

Imatge del comentari de l'ex de Maxi Iglesias a Eva Soriano
L'ex de Maxi Iglesias va llançar un dard enverinat a Eva Soriano. | Instagram, @cuerposespeciales

Eva Soriano podria haver estat infidel a la seva parella?

Per la seva banda, Maxi Iglesias va desmentir públicament haver tingut res amb Eva Soriano. A més, ella tenia parella, fet que va agreujar encara més la situació. Així, si fos cert que tots dos s'haguessin fet un petó en una discoteca de Madrid, la presentadora podria haver estat infidel al seu xicot.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Finalment, tot va quedar en un simple rumor, ja que els dos protagonistes no es van voler pronunciar més al respecte. Actualment, els dos segueixen amb les seves vides i es desconeix si després del que va passar mantenen una bona relació.