Primer plànol d'Ana María Aldón amb rostre enfadat
GENT

Ana María Aldón, assenyalada: per què es va casar realment amb Ortega Cano

Ana María Aldón respon públicament a diverses qüestions relacionades amb la seva vida sentimental

Ana María Aldón ha tornat a convertir-se en el centre de totes les mirades després de sortir a la llum el motiu real pel qual es va casar amb Ortega Cano. Per això, a la dissenyadora no li ha quedat cap altra opció que pronunciar-s'hi durant la seva última intervenció a Fiesta.

El setembre del 2018, la col·laboradora de televisió i el torero es van donar el 'sí, vull'. Tot i això, i malgrat l'amor que mostraven públicament, el 2022 la parella va decidir separar els seus camins per sempre.

Imatge de José Ortega Cano al costat d'Ana María Aldón amb mascareta
Ana María Aldón i Ortega Cano ja han signat els papers del divorci | GTRES

Tot i que, just abans de començar la seva història d'amor amb José Ortega Cano, Ana María Aldón va mantenir un idil·li amb un altre conegut torero espanyol.

Tal com ha transcendit aquests anys, la finalista de Supervivientes 2020 i Juan Montiel van mantenir una relació sentimental durant quatre anys. Tanmateix, tot apunta que la seva relació va acabar de la pitjor manera possible.

Ara, durant l'última emissió del programa Fiesta, Ana María Aldón ha hagut de bregar amb una història del seu passat. I és que, aquest diumenge, el format de Telecinco ha emès un vídeo molt revelador.

Antonio de la Puerta hi ha revelat la vertadera raó per la qual, segons ell, la dissenyadora va començar a sortir amb Ortega Cano. A més, i per si no n'hi hagués prou, també comparteix tots els motius que s'amaguen després de la ruptura de la tertuliana i el seu gran amic.

Cosa que, com era d'esperar, no li ha semblat gens bé Ana María Aldón. Per això, no ha trigat a respondre en directe a aquests atacs.

Ana María Aldón, assenyalada per un amic del seu ex: "és una interessada en l'amor"

Ana María Aldón s'ha hagut d'enfrontar a un dels seus fantasmes del passat. Durant la darrera emissió, Fiesta ha emès unes declaracions de Juan Montiel, exparella de la tertuliana i amic d'Ortega Cano.

Segons va confessar en una entrevista per al Deluxe el 2012, després de quatre anys de festeig, la televisiva va trencar la seva relació sense donar-li cap explicació. A més, va assegurar que la modista ja havia començat a sortir amb el seu actual exmarit abans de posar fi a la seva història.

Muntatge en primer pla de Juan Montiel al 'Deluxe' i Antonio de la Puerta
L'amic de Juan Montiel ataca sense pietat Ana María Aldón | Europa Press, Mediaset, E-Noticies

Per això, i després d'escoltar aquest fragment, Ana María Aldón s'hi ha volgut pronunciar: "Tots tenim un passat, però uns amb moltes mentides. La primera, que jo no vaig estar quatre anys amb ell. Després, hi ha molts matisos que canvien i distorsionen la història".

Després d'aquest vídeo, i després que Aurelio Manzano posés sobre la taula la paternitat del fill d'Ortega Cano, el programa ha emès el testimoni d'Antonio de la Puerta.

L'íntim amic de Juan Montiel no ha dubtat a carregar durament contra Ana María Aldón. A més, ha revelat el motiu real pel qual va començar a sortir amb Ortega Cano. "Ella és una interessada de l'amor", ha assegurat amb rotunditat.

"Les relacions que ha tingut, han estat buscant la seva popularitat. Va trencar el matrimoni de Juan Montiel. I a Juan li va doldre molt que ho deixessin per anar-se'n amb el mestre[…]. Ella volia aspirar a més i, a través del mestre, s'ha fet la diva".

Captura de 'Fiesta' amb Ana María Aldón amb la cara girada el 23 de juliol de 2023
Ana María Aldón respon a totes aquestes acusacions | Mediaset

A més, aquest home ha assegurat que, potser, ara sí que està enamorada de la seva nova parella, "però les dues relacions que jo t'he dit han estat per interès".

Com es podia esperar, Ana María Aldón no ha trigat a saltar pels aires. "Tu qui ets? De què em coneixes a mi? En quin moment tu i jo hem intercanviat alguna paraula?", ha preguntat la televisiva. "Jo no he trencat el matrimoni de ningú, si hi ha algú que l'trencat, ha estat ell fa 11 anys".