Muntatge de Rosa Benito somrient en un photocall i Amador Mohedano amb el rostre neutre
GENT

Rosa Benito intenta ajudar Amador Mohedano i acaba sortint perjudicada

Rosa Benito ha rebut una gran quantitat de crítiques a través de les xarxes socials després de sortir en defensa del seu exmarit

Rosa Benito ha acudit a les seves xarxes socials per intentar ajudar Amador Mohedano després de sortir a la llum el seu problema amb Hisenda, però les coses no han sortit com esperava. Després de demanar que respectin el pare els seus fills, diversos usuaris no han trigat a criticar les seves paraules.

Des de fa diverses setmanes, el germà de 'La más grande' s'ha convertit en un dels protagonistes principals de la premsa social espanyola. I tot arran del gran deute que manté amb l'Agència Tributària.

Primer pla d'Amador Mohedano amb un barret
Amador Mohedano manté un gran deute amb Hisenda | GTRES

Tal com ha transcendit, aquest organisme reclama a l'exmarit de Rosa Benito 247 000 € després d'un temps sense pagar els seus impostos. Al principi, Hisenda li va donar un termini de 20 dies per posar-se al corrent amb aquest pagament, ja que, si no fos així, podria perdre la seva part de Los Naranjos.

Però fa uns dies, Amador va assegurar al canal de YouTube de JuanjoVlog que “això s'ha ajornat”. A més, va anunciar que es reuniria amb un inspector per buscar una solució factible al seu problema.

Tot i això, i malgrat que la seva situació ha millorat de manera considerable, els usuaris de les xarxes no han parat de compartir les seves opinions al respecte. Comentaris que han provocat una reacció en Rosa Benito.

Rosa Benito amb una brusa sense espatlles i Amador Mohedano amb una camisa de ratlles somrient
Rosa Benito demana a Instagram respecte per al seu exmarit | Europa Press

Fa uns dies, la guanyadora de Supervivientes 2011 va tornar al seu compte d'Instagram per demanar que es respecti la imatge d'Amador. Comunicat que no va agradar gens a alguns internautes.

De fet, després d'aquesta petició, molts usuaris de X no han trigat a esclatar contra la televisiva. "Les paraules més dures contra aquest home saps qui les ha pronunciat? Tu", han assegurat en aquesta xarxa social.

Rosa Benito surt perjudicada després de sortir en defensa d'Amador: els usuaris de les xarxes esclaten contra ella

Després de la seva separació d'Amador, Rosa Benito no va tenir objeccions a esclatar durament contra el pare dels seus fills als platós de televisió. Entre altres coses, la perruquera l'ha titllat de ser un "covard" i un "infidel".

Però ara sembla que la relació entre ells ha canviat radicalment. Tant és així que la guanyadora de Supervivientes 2011 ha volgut sortir a defensar-lo. Un canvi que no ha passat desapercebut a les xarxes socials.

Primer pla de Rosa Benito enfadada a 'Ya es mediodía'
Els usuaris de les xarxes esclaten contra Rosa Benito | Mediaset

Després del comunicat que va emetre Rosa Benito a Instagram, alguns usuaris de X no han tingut objeccions a criticar-la. Molts han volgut recordar-li que va ser ella la primera que no va respectar el seu exmarit:

"Rosa Benito demana a Instagram que respectin el pare dels seus fills. El mateix respecte que tu li has tingut, Rosa. Les paraules més dures contra aquest home saps qui les ha pronunciat? Tu".

A més, un internauta ha rescatat diversos fragments en què es pot sentir l'excol·laboradora de televisió esclatar contra el seu exmarit. Una publicació que no ha passat desapercebuda per a la resta d'aquesta comunitat.

"Quines coses rares, sempre demanen respecte persones que mai no en tenen ni en van tenir amb ningú. Curiós, molt curiós", ha assegurat un altre detractor de Rosa Benito.

No obstant això, aquest no és l'únic retret que ha rebut la guanyadora de Supervivientes 2011. Arran d'aquest comentari, uns altres usuaris de la xarxa social li han demanat que deixi de parlar de la seva cunyada en públic.

"A veure quan comença ella a respectar la seva difunta excunyada, deixant d'usar la seva imatge cada dia", ha assegurat un internauta amb duresa.