Muntatge de fotos de primer pla d'Amador Mohedano amb rostre seriós i al costat Rosa Benito, també amb rostre seriós; de fons tots dos tenen una imatge de bitllets d'euro
GENT

Rosa Benito mostra la seva nova feina després de confirmar-se el deute d'Amador Mohedano

Després d'uns mesos retirada de la televisió, Rosa Benito ha decidit treballar d'influencer i ha signat dos acords nous

Ha estat el mateix Amador Mohedano qui ha confirmat el deute que té amb Hisenda, un deute que ha posat en perill la finca que va heretar de Rocío Jurado. Aquesta quantitat puja a 247.000 euros que afortunadament no tenen res a veure amb Rosa Benito, ja que l'alacantina es va separar d'Amador el 2012. Tot i això, el focus d'atenció hi està posat i ha aprofitat per revelar quina és la seva nova feina: ara és influencer.

Després d'estar uns mesos retirada de la petita pantalla, Rosa Benito va tornar a la televisió gallega per participar al programa Gente Maravillosa. Això l'ha tornat a situar al centre de la notícia, així que nombroses marques s'hi han posat en contacte per fer-li propostes interessants. Tal com ha mostrat aquest mateix cap de setmana, treballa amb una marca d'alimentació i amb una empresa de roba.

Rosa Benito posant a Instagram mentre patrocina dos productes
Rosa Benito treballant d'influencer | Redes sociales, e-noticies.cat

Rosa Benito és ambaixadora de Pitcli Moda, una botiga de "roba diferent" que té la seu a Albacete. L'antiga col·laboradora de Sálvame està encantada amb la nova faceta. Una faceta que gaudeix al màxim gràcies a l'oferta que ha rebut d'un negoci d'alimentació.

L'exdona d'Amador Mohedano també ha decidit representar una marca de taronges. Una marca innovadora, ja que permet que els seus clients rebin el producte amb tan sols una trucada.

Rosa Benito es desentén dels deutes d'Amador Mohedano

Rosa Benito va reprenent la seva vida pública a poc a poc. La setmana passada va participar en la presentació de Balenciaga, un projecte de Disney+. Com es podia esperar, li van preguntar pels deutes d'Amador i va insistir que ella no hi té res a dir.

S'ha desentès perquè considera que no el pot ajudar de cap manera. Tot i això, ha mostrat el seu suport i solidaritat amb la situació, ja que Amador podria ser desnonat.

Muntatge d'Amador Mohedano amb el rostre neutre amb un emoji de dubte i una bossa amb monedes i bitllets
Amador Mohedano té problemes econòmics | GTRES, e-noticies.cat

Rosa ha canviat de vida i de feina i ara no vol saber res dels conflictes que va protagonitzar abans. Ha estat una de les estrelles de Telecinco gràcies als seus problemes familiars. Ara, però, ha de tenir cura de la seva imatge perquè treballa com a creadora de contingut.

En concret està col·laborant amb una empresa de taronges i amb una de roba. Així ho ha mostrat a Instagram, aprofitat que el focus hi està posat arran de les circumstàncies que travessa Amador.