Adara Molinero amb les mans al cap i fent un gest de preocupació
GENT

Adara Molinero es trenca en confessar el que ningú imaginava sobre el seu pare

Adara Molinero ha parlat sense embuts de la relació que manté amb el seu pare

Adara Molinero està afrontant amb nervis la recta final de Supervivientes. Per això l'hem pogut veure destrossada, pensant ser l'expulsada aquest dijous. I també fora de si protagonitzant un moment vergonyós arremetent contra Alexia Rivas.

Per si no n'hi hagués prou, Adara ha protagonitzat un moment en què s'ha trencat del tot. No ha pogut evitar les llàgrimes en posar sobre la taula la difícil relació que té amb el pare, Jesús. Una relació que, segons sembla, es va trencar després del pas d'ella per GH VIP, on va deixar Hugo Sierra per iniciar una nova relació amb Gianmarco.

Ha sorprès relatant la forma que té d'actuar ell amb ella i pel que està 'encegat'.

Adara Molinero, emocionada en parlar del seu pare

Adara Molinero ha hagut d'enfrontar-se a l'última gala de Supervivientes a la prova El puente de las emociones. Un repte dur del qual ha confessat que “em fa molta por. Porto tot el concurs pensant que tant de bo no arribés aquest moment”. “No vull fer mal a ningú”.

El primer esglaó que ha trepitjat ha estat el de la infància i sobre aquesta ha manifestat: “Tota la vida m'ha perseguit. Tot per una persona que va estar i que mai hagués hagut d'estar. Ara ja d'adulta ho estic treballant i vull curar les meves ferides”.

Tot i que ha reconegut que té records bonics de la seva infantesa “amb la meva mare, amb el meu germà, amb la meva àvia i amb el meu pare. Recordava fa poc un dia que estàvem en un pis amb el meu pare i li vaig dir que si el podia pentinar. I li vaig omplir el cap de cues, un munt”.

Captura de 'Supervivientes amb Adara Molinero seria el 13 de juny de 2023

Precisament en els esglaons següents del pont, fonamentalment l'amor i la rancúnia, ha tret a la llum la relació que manté amb Jesús. I això l'ha fet emocionar. Ha dit: “Tinc l'amor incondicional d'una part de la meva família i amb aquest és el que em vull quedar”.

Entre llàgrimes ha exposat que l'altra part del clan, el pare, no creu que vulgui recuperar la relació. Al que ha afegit: “És una motxilla molt gran que porto al meu dia a dia i em fa moltíssim mal. Pensava que s'havia recuperat la relació, que tot començaria de zero i cada cop passa alguna cosa i es destrossa tot”.

“No ho entenc i en passar per aquí ho entenc menys. Sempre em pregunto el perquè i no trobo la resposta. No em puc creure que n'estigui parlant”.

Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero plorant i la seva mare des de plató el 13 de juny de 2023

Adara Molinero acusa la rancúnia com a responsable del distanciament

La guanyadora de GH VIP 7 no ha dubtat a admetre que creu que la rancúnia està darrere de la postura de Jesús, el seu pare. Ho ha confessat dient: “La paraula rancor pot ser que tingui molt de pes en la meva vida, no per part meva, per l'altra banda. Això sí, sense motius”.

“Encara que no trobo els motius, perquè, com a mare, tinc clar que no hi ha res al món que em fes no parlar-me amb el meu fill. I si no és per rancúnia, no ho entenc. Em faig milers de preguntes, tinc un munt de somnis”.

Adara ha deixat clar que “he intentat recuperar la relació moltes vegades, però sempre s'acaba igual. Aleshores, he desistit”.

Jesús Molinero, pare d'Adara, en un plató de Telecinco

Per acabar, Molinero ha enviat un missatge al seu pare: “Cada vegada que em deixa de parlar o no em truca, em mata. Aquesta vegada ja no espero res, només vull curar les meves ferides i poder ser lliure en aquest sentit, sense dolor. Crec que tinc molt valor i força també, aleshores m'agradaria posar la paraula unió com a últim esglaó”.

“Crec que qualsevol relació es pot salvar. Simplement cal parlar i que les coses siguin recíproques”, ha conclòs. 

➡️ Gent

Més notícies: