Fotomuntatge Alexia Putellas i dues fotos del seu Instagram
GENT

Alexia Putellas i la publicació on amaga la seva parella: tot el que se sap

Alexia Putellas ha volgut jugar a la distracció i ha estat 'enxampada' amagant la seva suposada parella, Olga Ríos

Alexia Putellas podria estar jugant a despistar. Fa només uns dies, ens preguntàvem per què la catalana i la seva suposada parella, Olga Ríos, ja no compartien fotos juntes. Doncs bé, sembla que això ha canviat.

L'única parella que se li coneix a Alexia Putellas és Olga Ríos. Segons el que se sap, les noies estarien juntes des de principis del 2022. No obstant això, especialment els darrers mesos, sorgien diversos dubtes sobre la seva relació. I és que feia molt de temps que no se les veia juntes.

Els rumors de crisi sonaven cada cop més fort. A més, fa un parell de setmanes, Alexia Putellas va revelar un detall de la seva vida privada que va encendre totes les alarmes.

La blaugrana va compartir a través de les xarxes socials el rànquing de les cançons que més havia escoltat aquest 2023. I curiosament totes parlaven de desamor. Eren les següents:

'Cupido' (Tini), 'El Merengue' (Manuel Turizo), 'Clavaito' (Chanel i Abraham Mateo), 'El Tonto' (Lola indi i Quevedo) i 'Amargor' (Karol G).

Alexia Putellas amaga la seva parella

Ara, hem pogut descobrir que tant Alexia Putellas com Olga Ríos segueixen juntes. Tot i això, no ho han volgut fer tan evident. En una de les seves últimes publicacions, Alexia Putellas va compartir una imatge d'un restaurant japonès. On apareix una taula plena de menjar.

Imatge d'una taula plena de menjar compartida per Alexia Putellas al vostre compte d'Instagram
Imatge compartida per Alexia Putellas. | Instagram, @alexiaputellas

Curiosament, Olga Ríos va compartir una imatge al mateix restaurant i sembla que es tracta de la mateixa taula. Unes fotografies que demostrarien que Alexia Putellas i Olga Ríos segueixen juntes o, si més no, tenen bona relació.

Imatge compartida per Olga Ríos, suposada parella d'Alexia Putellas
Imatge d'Olga Ríos al mateix restaurant que Alexia Putellas. | Instagram, @olgarios

El darrer gest públic

El 3 de juny passat, el Barça guanyava la Champions femenina. Ho feia a Holanda i Olga Ríos, parella d'Alexia, hi era. No es va amagar, ja que al final del partit es va poder veure una imatge de la influencer fent un apassionat petó a la futbolista.

Imatge d'Alexia Putellas i Olga Ríos fent-se un petó
Alexia Putellas i Olga Ríos fent-se un petó. | TikTok

Fins avui, no hem pogut veure cap més foto de la parella. És per això que molts asseguraven que ja no estaven juntes. I és que tot apuntava que podrien haver decidit posar punt final a la seva relació. Tot i això, amb aquestes últimes fotos, tot ha canviat.

A més, l'1 de setembre passat, Alexia Putellas va reaccionar a una imatge d'Olga Ríos. Mentre aquesta estava de viatge a Bali, compartia una fotografia a una hamaca. Alexia li responia amb quatre cors. Aquesta va ser la darrera reacció pública d'Alexia Putellas al compte d'Instagram d'Olga Ríos.