Muntatge de primer pla amb Rocío Carrasco i Antonio David Flores mirant a càmera
GENT

Rocío Carrasco causa enrenou amb la seva indirecta a Antonio David Flores en ple directe

Rocío Carrasco no s'ha tallat i ha llançat un sonor gaire al seu ex, Antonio David Flores, en ple directe de ‘Lazos de Sangre’

Rocío Carrasco ha reaparegut aquesta nit a Lazos de Sangre per fer un homenatge a la seva mare, la gran Rocío Jurado. Tot i això, el que ningú esperava és que s'atrevís a esmentar el seu ex, Antonio David Flores.

I és que durant l'emissió del programa, la cantant Tamara ha interpretat en ple directe un dels grans èxits de la Jurado: Este hombre.

Una cançó que sempre ha portat molta cua, sobretot per la seva polèmica lletra, en què es desfoga contra un home al qual anomena, entre altres coses: “Neci, estúpid cregut, nan i rancorós”.

Primer plànol de Rocío Carrasco enfadada en un plató de Telecinco
Rocío Carrasco i la seva indirecta a Antonio David Flores | Mediaset

Després d'interpretar-la, al plató no han dubtat a comentar a qui podria estar dedicada, i Jordi González s'ha preguntat si podria ser Pedro Carrasco.

Una suposició que la seva filla ha negat del tot. I era allà quan protagonitzava un dels moments de la nit i que segurament portarà cua.

Així, Carrasco llançava un autèntic ‘zasca’ en ple directe dirigit a Antonio David Flores. “Aquesta cançó no era per Pedro, és que la meva mare era futuròloga i va fer la cançó per després. Aquest nan rancorós”, ha sentenciat implacable provocant un atac de rialles entre els presents.

Imatge d'Antonio David Flores amb cara seriosa parlant sobre Edmundo Arrocet al seu canal de YouTube
Antonio David Flores, molt present a 'Lazos de Sangre' | YouTube, Antonio David Flores

Rocío Carrasco i el seu impactant trepitja Antonio David Flores

“Quin ‘zasca’”, ha assenyalat Mercedes Milá sense poder contenir-se. Un gest que immediatament ha generat un gran enrenou en xarxes socials.

Molts sospiten, i amb raó, que donarà peu a una nova polèmica. I és que cap de les declaracions de Rociíto passen desapercebudes. “Demà en tindrem uns quants traient bilis, pel que ha dit Rocío Carrasco al programa de la seva mare”, adverteixen.

“Vaia un ‘zasca’ que li acaba de donar Rocío Carrasco al pixelao”, han prosseguit els comentaris i les burles.

Tot i això, tampoc han faltat les crítiques al respecte, ja que hi ha qui no veu apropiat que Rocío es refereixi en aquests termes al pare dels seus fills.

“Doncs li agradi o no a Rocío Carrasco amb aquest nan rancorós, té dos fills…”, li han recordat. “Rocio Carrasco ha insinuat el que m'ha semblat d'Antonio David? La que segueix enamorada és ella, però del seu exmarit!”, han deixat caure.