Primer plànol d'Alejandra Rubio amb rostre neutre en un esdeveniment

Alejandra Rubio té un motiu de pes per no parlar de María Teresa Campos

Es revela la raó per la qual Alejandra Rubio fa orelles sordes quan li pregunten per la seva àvia

És un fet que la salut de María Teresa Campos preocupa cada vegada més a mesura que van transcorrent els dies. I és que l'àvia d'Alejandra Rubio, segons les seves pròpies filles, "té un deteriorament cognitiu molt important", cosa que li dificulta portar una vida normal.

La mateixa Alejandra Rubio és testimoni que l'estat de la seva àvia empitjora per moments. I, malgrat que això últim no és un secret a veus per a ningú, la veritat és que les seves filles encara s'entesten a seguir traient ferro a l'assumpte i a no voler entrar en gaires detalls sobre la salut de l'andalusa.

Aquesta postura també l'ha adoptat la mateixa Alejandra Rubio, ja que amb prou feines es pronuncia sobre la situació de la seva àvia. De fet, no parlar-ne es deuria a un motiu de pes que acaba de sortir a la llum.

La raó per la qual Alejandra Rubio es nega a parlar de l'estat de la seva àvia

En tot aquest temps que es parla de la salut de María Teresa Campos, han estat poques les ocasions en què Alejandra Rubio n'ha parlat per al programa en què col·labora, Fiesta.

I és que la jove, igual que la seva mare i la seva tia, sempre s'ha mostrat força reticent a donar detalls sobre la situació que està travessant la seva àvia.

Storie d'Alejandra Rubio a Instagram felicitant a María Teresa Campos amb una foto al sofà el 18 de juny de 2023
Alejandra Rubio sol evitar parlar de la seva àvia amb la premsa | @alerubioc, Instagram

Ja us avancem que això es deuria a un gran motiu. Segons van confirmar diverses fonts, són les Campos les que han decidit que no es parli gaire de l'andalusa als mitjans.

De fet, tant Terelu com Carmen són les que s'encarreguen de gestionar totes les trucades telefòniques que rep la periodista, ja que ella ja no es troba en condicions de fer-ho.

Primer plànol de María Teresa Campos amb els ulls plorosos en un plató de televisió
Les filles de la periodista voldrien mantenir aquest assumpte en la més absoluta discreció | Mediaset

Per això diverses persones properes a la família no s'han volgut pronunciar públicament de la situació de l'àvia d'Alejandra Rubio.

"Vull respectar la decisió de les filles de no comentar res. Espero que m'entenguis", va ser l'únic que va dir Yusan Acha, amic de la periodista, quan li van preguntar per ella.

Sembla que aquesta decisió de les germanes seria amb la intenció de disminuir gran part de l'interès que tenen els mitjans sobre l'estat de l'àvia d'Alejandra Rubio, a més d'evitar generar encara més preocupació.