Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App

L'advocat de Rocío Flores explica la veritat sobre l'última decisió de Rocío Carrasco

Rocío Flores sap que així s'han resolt molts dubtes

Rocío Flores estava molt nerviosa aquests dies perquè es retrobaria amb la seva mare després d'anys sense veure's. Això sí, el lloc per a aquest moment no era el perfecte: doncs tot passaria al jutjat. Allà, ella havia de declarar al judici contra la seva progenitora per un presumpte delicte d'abandó de família.

Rocío Flores, però, ha vist que aquest cara a cara no s'ha produït. L'acusada no s'ha personat a la vista i això ha generat un enorme enrenou, així com tota mena de rumors. Però ara aquests s'han tancat, ja que l'advocat de la noia ha explicat la veritat de manera clara i contundent.

Rocío Flores veu el seu lletrat explicar el que ha passat

Rocío Flores, després de no poder veure Carrasco, ha acudit al canal de Youtube Derecho al Corazón, presentat per Jesús Manuel Ruiz. En ell ha parlat alt i clar del que tenia pensat fer a la vista. I al mateix temps ha atacat amb duresa la seva mare, a qui ha acusat d'haver-li destrossat la vida.

Ella no ha acudit sola a aquesta cita, ho ha fet amb el seu advocat, Iván Hernández. I aquest ha estat l'encarregat d'acabar amb tots els rumors que existien sobre aquesta absència a la vista judicial. Ho ha fet explicant: "No és que l´altra part, la de l´acusada, no hi hagi sigut".

“Ha estat la seva adreça lletrada, però ella no ha comparegut. Per això, com que per celebrar el judici es requereix una citació personal i aquesta citació no s'havia produït perquè no s'havia practicat, no hi ha més remei que suspendre'l”.

Rocío Flores plorant al canal de 'Derecho al corazón' junt amb un advocat
Rocío Flores, entre llàgrimes, ha explicat amb el seu advocat la veritat del que ha passat als jutjats | YouTube, Derecho al Corazón

Rocío Flores l'ha vist afegir: “I és que és la llei. Quan l'acusada no està notificada personalment és motiu de suspensió, i se suspèn”.

D'aquesta manera, Flores l'ha vist deixar clar que Carrasco no hi ha anat perquè no se li havia notificat convenientment la cita i, per tant, estava en el seu dret de fer-ho.

La noia ha comprovat que Ruiz, detractor de la seva mare, ha aprofitat per recolzar-la i així qüestionar la seva enemiga. Ha manifestat: “Avui aquest tema era molt de veritat, testimonial, patit en primera persona i humiliats en primera persona”.

Rocío Flores ha vist com s'ha generat un nou enfrontament a les xarxes

Rocío Flores ha pogut veure que el que ha explicat el seu advocat ha generat un nou enfrontament a les xarxes. Sí, entre la Marea Fucsia, la que recolza Carrasco, i la blava, que defensa a ultrança la família Flores.

Els qui donen suport a la filla de 'La más grande' han fet servir les paraules d'aquell per incidir que si ella no va anar al jutjat va ser justificadament: la nul·la notificació. Per això, han deixat missatges com: “A veure si se n'assabenten ja. I la minipenes es va marcar ahir un altre «mama, truca'ns» perquè arriba l'altre judici, el del dia 6”.

Rocío Flores en un despatx d'advocats junt amb altres tres persones, en el canal de YouTube 'Derecho al Corazón'
Rocío Flores sap que les paraules del lletrat han provocat un nou intercanvi de tuits a les xarxes | YouTube, Derecho al Corazón

En aquesta mateixa línia, trobem: “Estem demanant entendre persones que segueixen l'ésser. Persones que són males persones o curtetes” i “N'hi ha algun que s'entesta a no assabentar-se de la veritat. Ho fan per seguir massacrant Carrasco”.

Als que s'uneixen: “Ho sabien tots, per això Olga, que estava citada com a testimoni, ni es va presentar. Ells van ser per a la foto. I amb l'excusa de presentar l'escrit que es retirava el fill com a acusació particular”.

D'altra banda, els que donen suport incondicionalment als Flores han deixat piulades com “Carrasco no té cor” i “Deixa de fer mal als teus fills. És que no tens perdó de Déu”.