Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App

La nova confessió de Rocío Flores agradarà molt a Antonio David Flores

Rocío Flores torna a pronunciar-se sobre el judici de la seva mare

Rocío Flores ha compartit a través de les xarxes socials unes declaracions que, de segur, agradaran molt a Antonio David Flores. I és que tot apunta que, després de tant de temps, l'influencer ha rebut el suport que tant necessitava.

Fa uns dies, estava previst que se celebrés el judici que enfrontaria David Flores contra la seva mare. Tot i això, l'hereva universal de 'la més gran' va decidir no acudir a la cita.

Rocío Flores plorant al canal de 'Derecho al corazón' junt amb un advocat
Rocío Flores ho va passar molt malament | YouTube, Derecho al Corazón

Segons ha transcendit, l'advocat de Carrasco ha al·legat que la citació per acudir a aquest cara a cara legal per un suposat impagament de pensió no ha estat "notificada correctament".

Després de suspendre's la vista, i a l'espera de conèixer la nova data, Rocío Flores i el seu equip legal va decidir explicar tot el que havia passat a través de YouTube.

Entre llàgrimes, l'influencer va assegurar que havia estat "mortal" perquè, després d'anys, "seria la primera vegada que l'anés a veure". "La veritat, és que estava força nerviosa", va afegir a continuació.

A més, Rocío Flores també va explicar que ni ella ni David declararien en contra de la seva mare: "Ell fa temps pren la decisió de no seguir amb l'acusació".

Ara, i després del que ha passat al Jutjat Penal de Madrid, l'excol·laboradora de televisió ha acudit a les seves xarxes socials per fer una nova confessió sobre això.

Rocío Flores rep bones notícies

Rocío Flores ha tornat al seu Instagram per compartir amb els seus més de 769.000 seguidors tot el que ha passat aquests últims dies. I és que, després de tot el que ha passat en relació amb el judici de la mare i el germà, el que menys s'esperava era rebre bones notícies.

Després de sortir de seu judicial, l'influencer es va traslladar fins al despatx del seu advocat per pronunciar-se i donar una sèrie d'explicacions a través del canal de YouTube del lletrat.

Entre altres coses, la defensa de Rocío Flores va compartir, a través d'aquesta plataforma, els motius pels quals Carrasco no va comparèixer dimecres passat, 28 de juny.

Un dia després d'aquestes declaracions, i molt més relaxada, l'influencer ha tornat al compte d'Instagram per donar una bona notícia a Antonio David Flores.

I és que, malgrat el gran suport que té la seva mare, Rocío Flores no pot estar més contenta per tots els missatges d'ànim que ha rebut aquests dies.

Storie de Rocío Flores parlant pel carrer i confessant que està agraïda
Rocío Flores està molt agraïda pel suport que ja ha rebut | Instagram, @rotrece

"Bona tarda, família. El primer, vull donar les gràcies per tots els missatges que he rebut", ha assegurat la noia, abans d'aclarir que, a partir d'ara, "torno a la meva vida normal".

Des d'un conegut centre comercial de la capital espanyola, Rocío Flores ha revelat quins són els seus plans pels propers dies.

"He vingut a un lloc superxulo a gravar una campanya molt guai. Només em passava per dir-vos bon dia i donar-vos les gràcies", ha afegit l'influencer a continuació.

Com es podia esperar, totes les declaracions que ha fet Rocío Flores durant aquests dies no han passat desapercebudes per als usuaris de les xarxes:

Montaje de fotos de primer plano de Rocío Carrasco y su hija, Rocío Flores, ambas con rostros sonrientes
Els usuaris de les xarxes han tornat a posicionar-se a banda i banda | e-noticies.cat

"He recordat quan va dir a Supervivientes que trucava sempre a la seva mare, que no li agafava el telèfon i plorava. Tot era mentida".

I, encara que molts s'han tornat a posicionar en contra, altres, en canvi, no han volgut deixar passar l'ocasió per enviar-li tot el seu suport en aquests moments tan durs.

"Els que no tenen empatia amb aquests nois, que s'ho facin mirar. Massa bona és Rocío Flores", ha escrit un internauta, abans d'assegurar que no coneix "mares que no perdonin els fills".