Alba Carrillo somrient amb cabell ros i ondulat, amb una imatge circular a la cantonada superior dreta que mostra Feliciano López i Alba el dia del seu casament.
GENT

Alba Carrillo, quan ningú ho esperava, explica tota la veritat sobre Feliciano López

Alba Carrillo ha sorprès a tothom amb les seves últimes declaracions sobre el seu exmarit Feliciano López

Alba Carrillo, que habitualment treballa com a col·laboradora de televisió, ha demostrat estar molt atenta a l'actualitat. N'és una prova les seves últimes declaracions en què s'ha referit a la ruptura entre María José Suárez i Álvaro Muñoz Escassi. L'ex de Feliciano López, sense pèls a la llengua, ha deixat clara la seva postura en aquesta complicada situació amorosa.

Carrillo acudia aquest dilluns a un esdeveniment organitzat per Burger King a Madrid, moment en què era preguntada pels protagonistes del moment. "María José ve de Feliciano López, llavors està adobada en les coses de la vida", començava dient Alba. "Encara que estarà patint, això per a ella és un joc de nens, però després de Feli que et torna boja i et fa veure que estàs boja, això és de broma", apuntava.

Alba Carrillo amb vestit de quadres rosats i blancs amb un micròfon d'Europa Press, amb persones al fons usant màscares daurades i vestits formals, en un esdeveniment amb el logo

Alba, a més, deixava clar el que pensa del genet andalús: "Escassi la pífia, però és bon tio, és maco, entranyable... i l'altre no. Ella ve treballadeta emocionalment".

Alba Carrillo torna a demostrar que té molt present a Feliciano

Unes paraules en què la col·laboradora, sense anomenar-lo, s'ha tornat a referir a l'ex que comparteix amb María José Suárez. Cal recordar que el juny del 2016, abans del primer aniversari de casament, es va anunciar que Feliciano havia demanat el divorci a Alba.

"Feliciano m'ha demanat el divorci de manera freda i distant. Em vaig casar enamoradíssima i segueixo enamorada, no dono crèdit; estic patint molt", explicava ella en una entrevista. Des de llavors la tertuliana ha tingut ocasió de referir-se moltes vegades a qui fos el seu marit.

Alba, a més, també aportava el seu punt de vista sobre les declaracions d'Escassi en què reconeixia tenir una relació oberta. "Aquí m'ha decebut una mica. Ha hagut de ser cavaller i reconèixer que va ser infidel".

Foto en pla mig curt d'Alba Carrillo i Feliciano López el dia del casament, ella vestida de blanc, mirant a càmera, i ell vestit de vestit mirant cap a un costat

La mateixa María José Suárez reaccionava en escoltar el que el seu ex va explicar sobre la seva relació al plató de ¡De Viernes!. "Hem estat tres anys junts i avui m'he assabentat que ho havíem deixat alguna vegada", tancava l'andalusa.

La que va ser guanyadora del certamen de Miss Espanya també deixava clar que durant la seva relació amb Álvaro "per descomptat que jo no he estat amb altres persones".

Alba Carrillo ha revelat què pensa de la ruptura de María José Suárez i Escassi

Alba Carrillo, a més de referir-se a la ruptura de María José i Escassi, donava alguns detalls de la seva vida. Tot just arribada d'unes vacances a Egipte amb els seus pares i el seu fill Lucas, apareixia com a ambaixadora de la nova creació del xef Dabiz Muñoz per a Burger King. Un 'sopar de reis i reines' que ha protagonitzat amb Paula Echevarría i Anne Igartiburu.

Primer pla d'Alba Carrillo somrient i mirant a càmera

Durant la seva intervenció davant dels reporters, Alba va reconèixer que no tanca les portes a l'amor després de la ruptura recent amb l'empresari Álex Coves. "Aniré empalmant viatges. Estic contenta i amb ganes de fer molts plans, de fer un estiu divertit, i el que vagi sorgint".

➡️ Gent

Més notícies: