Alba Carrillo somrient amb un globus de diàleg buit al costat de Santi Burgoa parlant en un entorn urbà.
GENT

Així es troba Santi Burgoa després de sentir les paraules d'Alba Carrillo

El periodista ha respost les preguntes dels reporters després de conèixer l'opinió de qui fos la seva parella

Santi Burgoa torna a ser un home solter després de trencar amb Vanesa Romero, tal com va confirmar l'actriu dissabte passat al concert de Manuel Carrasco a Madrid. Alba Carrillo, ex de Burgoa, no trigava a mostrar el que pensa sobre la ruptura. Unes declaracions davant de les quals el periodista val·lisoletà també ha reaccionat.

Vanesa Romero i Santi Burgoa van deixar de seguir-se a les xarxes socials. Un fet que va fer saltar totes les alarmes sobre una possible ruptura de la parella: “Sí, els rumors són certs, però estic bé. Cal viure el moment, i a gaudir i ja està”, va reconèixer Romero, confirmant la notícia.

Imatge de Vanesa Romero somrient i Santi Burgoa a la platja

Va ser després quan totes les mirades van apuntar cap a Alba Carrillo, la relació del qual amb Burgoa no va acabar precisament bé. Cal recordar que la col·laboradora televisiva va reconèixer que van trencar després de descobrir que ell tenia una amant.

La reacció de Santi Burgoa després d'escoltar les declaracions d'Alba Carrillo sobre la ruptura

La tertuliana, fent gala de la sinceritat, ha deixat clar el seu parer sobre la ruptura del seu ex. "Noia, han durat molt, han durat, no sé quant han durat, però massa", començava dient. Després ha reconegut que Vanesa "es mereix alguna cosa millor".

Després d'aquestes declaracions, els mitjans han volgut saber què en pensa el protagonista de la notícia. Santi Burgoa, que feia diversos mesos que estava allunyat de la petita pantalla, tornava dilluns a posar-se al capdavant de l'espai de Telemadrid Juntos.

Preguntat per la seva opinió després d'escoltar el missatge que Alba Carrillo ha enviat a Vanesa Romero, el presentador ha donat la callada per resposta. El periodista ha reaccionat amb total indiferència donant a entendre que no entrarà en polèmiques amb qui fos la seva parella. Tampoc no sembla disposat a donar detalls sobre la seva vida privada.

Segons alguns mitjans, la incompatibilitat de caràcters ha estat la raó per la qual Vanesa Romero i Santi Burgoa haurien trencat. El maig de l'any passat, la col·laboradora de televisió Mónika Vergara va arribar a assegurar a Fiesta que havien trencat. Un fet que Romero es va afanyar a desmentir.

Aleshores ja es va parlar d'"un problema de compatibilitat de caràcters. Quan un vol una cosa i l'altre en vol una altra...", va comentar llavors la periodista, assegurant que qui havia pres la decisió havia estat Vanesa.

Fa dos anys, quan Santi Burgoa va començar la seva relació amb Romero, Alba Carrillo va confessar sentir-se "una mica enfadada" perquè no sabia que estaven junts. "Érem amics i no m'ha explicat res, sabent on treballo... Des d'ahir no m'agafa el telèfon i no es fan així les coses", va explicar en directe.

Santi Burgoa prefereix mantenir-se al marge de les declaracions d'Alba Carrillo

Unes declaracions en què va deixar a l'aire si podrien haver donat una nova oportunitat a la seva relació. "No pots estar escalfant-me l'orella a mi, al meu pare i a tota la meva família fins fa quatre dies, i estar amb ella", va dir mirant a càmera.

"No m'ha deixat tenir parella tot aquest any perquè es moria de gelosia", assegurava llavors Alba. Ara, dos anys després i després de conèixer la ruptura, la tertuliana no ha dubtat a posar-se de part de Vanesa Romero.

Dona rossa parlant davant d'un micròfon blau en un estudi d'enregistrament.

"Vanesa és un pibó, maca, simpàtica... A mi sempre m'ha semblat una tia espectacular", sentenciava Carrillo sobre l'actriu i presentadora, deixant clar que segueix sense perdonar Burgoa, del qual no vol saber absolutament res.

➡️ Gent

Més notícies: